Susținere masivă pentru Florea Ene, candidatul PSD la Primăria Ciomăgești! ”Candidez pentru a face ceva pentru această comună!”

La Ciomăgești a fost prezentă o echipă numeroasă a PSD Argeș, cu ocazia lansării candidaturii lui Florea Ene la funcția de primar al comunei.

Au fost alături de Florea Marcel Ene:

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, deputații Remus Mihalcea (prim-vicepreședinte PSD Argeș), Nicolae Georgescu și Nicolae Pavelescu, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, administratorul public al județului Cristi Puiu, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali, directorul Muzeului Golești Iustin Dejanu și numeroși susținători.

”Candidez nu pentru a lua un salariu, ci pentru a face ceva pentru această comună! Vedeți că nu ne mai vin copiii pe la noi din cauză că își strică mașinile pe drumurile de aici! Haideți să facem ceva pentru a schimba lucrurile la Ciomăgești!”, a spus Florea Ene.

”Poate vă puneți întrebarea de ce comune din jurul dumneavoastră sunt mai dezvoltate. Vă spun eu de ce: pentru că oamenii de acolo au ales în fruntea lor oameni care cunosc lumea, cunosc mecanismele și știu să se descurce, nu doar să vină la muncă să ia doar salariul.

Marcel Ene este un om care a reușit performanțe în domeniul privat și va fi sută la sută alături de dumneavoastră și va dezvolta Ciomăgeștiul!”, a spus Ion Mînzînă:

”Am venit într-o echipă așa de numeroasă pentru că la PSD Argeș noi suntem o echipă. Și orice echipă, ca să fie valoroasă, are nevoie de un lider dedicat. Liderul nostru este președintele PSD Argeș, actual și viitor președinte al Consiliului Județean Argeș!”, a spus Adrian Bughiu.

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a venit la evenimentul de lansare de la Ciomăgeşti a candidaturii lui Florea Ene. Gentea a povestit din copilăria sa de la Uda, dar şi cum cunoştea Ciomăgeşti, unde venea anual la Târgul de 23 August.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC