“Scheletul” din dulapul lui Ion Georgescu! Omul lui de la Primărie, trimis la gunoi!

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, a anunțat recent că pleacă din PSD.
Trimis în arest la domiciliu, acesta a lăsat însă o “moștenire” la primărie. Este vorba despre Remus Ciolpan, consilier personal. Ca și primarul, și Ciolpan, fost polițist, a fost la un momendat dat reținut într-un dosar de corupție. Dar numai pentru 24 de ore, nu a la long precum Georgescu! Care Ion Georgescu ar fi putut învăța de la acesta măcar cum să stea mai puțin în arest!
Revenind, cum mandatul primarului nu s-a încheiat, nici mandatul consilierului Ciolpan nu e gata. Acesta este, chipurile, consilier pe probleme de ordine publică. Dar, spun cei care știu bine situația, era mai mult un fel de gardă de corp. A ajuns să se ocupe de gunoaie după ce ușor-ușor lumea și-a dat seama că nu are nicio treabă cu ordinea publică ori cu Poliția Locală.
Mai grav este că – spun unii – nu ar prea da pe la primărie, doar ar trece să semneze condica o dată pe săptămână.
În ceea ce privește reținerea lui Ciolpan, este de menționat că procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, au dispus, la data de 15 septembrie 2011, retinerea inculpatului acestuia sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita.

“In urma unui control de rutina al politiei rutiere, un conducator auto a fost surprins ca nu detinea asupra sa documente precum: permisul de conducere si cartea de identitate. In acest context, denuntatorul J.R.C. i-a oferit agentului de politie Ciolpan Dumitru Remus suma de 100 lei (carora, in prealabil le notase seriile bancnotelor), pentru a nu fi sanctionat.

Urmare acestui fapt, a fost constituita o echipa complexa, care, sub coordonarea procurilor, s-a deplasat in Bascov, unde au depistat autoturismul cu insemnele politiei, langa acesta fiind gasita suma de 100 lei (doua bancnote de 50 lei), cu seriile indicate de catre denuntator, precum si 10 Euro.”, au transmis la acea vreme procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești Filarmonica Pitești organizează vineri, 26 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Dacă invitatul lunii trecute a fost actorul Constantin Cotimanis, în vinerea dinaintea Floriilor, invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, […]

Citește mai mult...

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...
TRAFIC