PSD a câștigat detașat alegerile în județul Argeș

PSD Argeș este câștigător detașat în județul Arges reușind să își păstreze toate municipiile și orașele în care a obținut mandate de primar în 2020: Cristian Gentea la Pitești, Constantin Panțurescu la Curtea de Argeș, Aurel Costache la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă la Topoloveni, Nicolae Velcea la Ștefănești, Ion Baicea la Costești.
Conform rezultatelor provizorii, PSD Argeș a câștigat 71 de mandate de primar în tot atâtea localități, la fel ca în alegerile locale din anul 2020.
Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a câștigat de o manieră categorică un nou mandat. În ceea ce privește votul politic, PSD a obținut pentru Consiliul Județean aproximativ 50% dintre voturile valabile exprimate de către argeșeni, ceea ce demonstrează aprecierea și încrederea în aleșii județeni și locali ai PSD, în proiectele de dezvoltare derulate și în perspectivă, dar și în Guvernul Marcel Ciolacu din care face parte și unul dintre cei mai performanți miniștri ai Muncii și Solidarității Sociale de până acum, argeșeanca Simona Bucura-Oprescu.

Aceste rezultate sunt o recunoaștere a muncii pe care am făcut-o în ultimii 3 ani și jumătate pentru a duce Argeșul pe primul loc. Sunt rezultatele muncii de echipă, cea mai eficientă și mai performantă echipă politică și administrativă din Argeș. Le mulțumesc argeșenilor care ne-au acordat votul și încrederea lor, încredere care ne onorează și ne obligă în egală măsură să facem mai mult și mai bine pentru toate localitățile din județ. Le mulțumesc colegilor din partid pentru munca depusă în această campanie electorală și le mulțumesc susținătorilor și simpatizanților pentru implicare. Împreună continuăm dezvoltarea Argeșului!”, a declarat Ion Mînzînă.

Succesul de duminică, 9 iunie 2024, reconfirmă poziția PSD ca principala forță politică din județul Argeș, demonstrând sprijinul solid al cetățenilor pentru proiectele și inițiativele promovate de partid de-a lungul timpului. PSD se angajează să continue munca pentru dezvoltarea și prosperitatea localităților din județ, răspunzând astfel așteptărilor și încrederii acordate de către electorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Euro2024 se vede live, la Mioveni!

Euro2024 se vede live, la Mioveni! Începând de luni, 17 Iunie, toate meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal Euro2024 se vor putea urmării live, pe mega ecranul LED, montat în Centrul Civic. Pentru spectatori vor fi aduse și bănci. “Vă așteptăm să vizionăm împreună meciurile și să ne susținem echipa favorită! Hai România!”, transmite […]

Citește mai mult...

Film reproiectat, la Cinema București

Film reproiectat, la Cinema București Duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Brâncoveanu. Ecce Homo”, regizat de Dan Pița, în rolurile principale fiind Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan, Claudiu Bleonț, Marius Bodochi și Marius Stănescu. Bazat pe un controversat caz real! Prețul unui bilet la […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Minciuna are picioare nu scurte, ci foarte scurte!

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, “N-am jignit și n-am răspuns la niciun atac în campania electorală! A venit însă momentul să insist în a-i informa pe piteșteni, cei care n-au avut informații sau au fost intoxicați cu teme false de campanie. Am fost atacat cu 3 subiecte: semafoare, stații de autobuz și Pădurea Trivale. Voi […]

Citește mai mult...
TRAFIC