Primarul Nicolae Velcea, anunț important privind transportul metropolitan în Ștefănești

Primarul orașului Ștefănești Nicolae Velcea anunță că începând de luni, 18 martie 2024, operatorul de transport Publitrans 2000 și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciul de transport public local și pentru locuitorii din IZVORANI, prin linia M6B, cu traseul: strada Izvorani – Ștefănești Blocuri.

Totodată, traseul liniei M9B – Enculești – Valea Mare (intersecție) se modifică, în sensul prelungirii acestuia din Ploscaru până în Pitești – Calea București.

Începând cu aceeași dată, liniile metropolitane de autobuze vor avea indicativul „M”, pentru a le diferenția de cele urbane.

Transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, camere de supraveghere video și adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

Programul este afișat în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului www.publitrans2000.ro, cât și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.

“Vă asigur că ne preocupă permanent îmbunătățirea serviciilor privind transportul public și suntem atenți la necesitățile dumneavoastră, încercând să găsim soluții concrete pentru satisfacerea tuturor nevoilor.

Astfel, vă adresăm invitația de a ne trasmite în scris, propunerile dumneavoastră pentru îmbunătățirea serviciilor de transport, prin e-mail la adresa: stefanesti@ag.e-adm.ro sau la Registratura Primăriei Orașului Ștefănești, astfel încât, acestea să poată fi discutate cu operatorul de transport și soluționate în raport cu posibilitățile acestuia.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Nicolae Velcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești Filarmonica Pitești organizează vineri, 26 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Dacă invitatul lunii trecute a fost actorul Constantin Cotimanis, în vinerea dinaintea Floriilor, invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, […]

Citește mai mult...

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...
TRAFIC