Nicolae Velcea: Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!

Nicolae Velcea: Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!

Nicolae Velcea, primarul orașului #Ștefănești, a fost votat în unanimitate de organizația orășenească a #PSD să candideze pentru un nou mandat de #primar.

La lansarea candidaturii au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, Nicolae Tudose, consilier județean, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu, precum și consilieri locali.

Dreapta în România nu a reprezentat sub nicio formă progres când a fost la putere. În schimb, prezența la guvernare a PSD a însemnat dezvoltare, așa cum s-a întâmplat și aici la Ștefănești cu Nicolae Velcea primar. Iar rezultatele PSD în Argeș și în Ștefănești se traduc prin cele mai mari fonduri atrase după Revoluție pentru dezvoltare. Împreună, uniți, reușim!” – Ion Mînzînă.

Se dovedește clar faptul că alegerea făcută de locuitorii orașului Ștefănești în 2020 a fost cea corectă! În acest mandat la Ștefănești Nicolae Velcea a vorbit puțin și a făcut foarte multe! Am convingerea că pe 9 iunie Nicolae Velcea și PSD vor avea o victorie categorică la Ștefănești!” – Simona Bucura-Oprescu.

Eu și echipa mea am mers pe principiul că dacă ești într-adevăr bun, te trage sufletul și vrei să faci lucruri bune, atunci faci! Am arătat în acești ani că se poate! Cu sprijinul conducerii județene și al parlamentarilor noștri am reușit să atragem fonduri pentru investiții importante, de la reabilitarea de drumuri, până la infrastructură de utilități și gaze. Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!” – Nicolae Velcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC