Nicolae Langer, primarul care a dezvoltat Sălătrucul!

Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Sălătrucu, prilej cu care membrii organizației locale l-au desemnat cu unanimitate de voturi pe primarul Nicolae Langer să candideze pentru un nou mandat de #primar.
În mandatele lui Nicolae Langer, comuna #Sălătrucu s-a dezvoltat continuu, investițiile realizate cu fonduri locale, județene, guvernamentale și europene vizând atât infrastructura rutieră, cât și de utilități și de educație.
Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.
”Îl cunosc pe Nicolae Langer de foarte mult timp și știu cât de mult îl apreciază oamenii din această zonă. A transformat radical comuna Sălătrucu prin proiectele pe care le-a inițiat și pentru care s-a luptat să obțină finanțare. Numai prin programul național de investiții ”Anghel Saligny” s-au obținut finanțări de 30,45 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor și pentru alimentarea cu apă. La acestea se adaugă și proiectele finanțate de la bugetul Consiliului Județean. Nicolae Langer știe ce are de făcut pentru ca dezvoltarea și modernizarea comunei Sălătrucu să continue!” – Ion Mînzînă.
”Recent, Consiliul Judetean Arges a dat startul unei investiții de #modernizare a unui drum foarte important pentru comunitățile noastre, deoarece face legătura cu municipiul Curtea de Argeș. Avem în Sălătrucu multe investiții care s-au realizat cu sprijinul și implicarea Consiliului Județean, cum este reabilitarea podului de la Bocănita, un pod care a costat peste 3 milioane de lei, iar cei mai mulți bani au venit de la CJ. Mulțumim domnului președinte Ion Mînzînă și Consiliului Județean pentru susținere și ajutor!” – Nicolae Langer.
La Sălătrucu au fost astăzi prezenți și senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședinții CJ Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, administratorul public al județului, Cristi Puiu, directorul Muzeului Golești, Iustin Dejanu, primari din zonă, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC