Ion Mînzînă: La Câmpulung împăratul e gol!

Ion Mînzînă: La Câmpulung împăratul e gol!

Administrația locală de la Câmpulung înregistrează eșec după eșec, municipiul având enorm de suferit, transmite PSD Argeș.

”10 proiecte finanțate din fonduri europene pierdute, Bulevardul Pardon blocat din cauza incompetenței administrației Lasconi, sume exorbitante de bani pentru borduri și panseluțe, nereguli grave în derularea proiectelor. Sunt doar câteva dintre “performanțele” administrației locale din Câmpulung.”, arată PSD Argeș.

În cei trei ani și jumătate de mandat, Elena Lasconi și-a dovedit nepriceperea și neputința în ceea ce privește administratea municipiului.
Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea, președintele PSD Câmpulung Georgel Mădulărea și Ciprian Neculăescu, coordonatorul campaniei electorale pentru municipiul Câmpulung, au punctat într-o conferință de presă câteva dintre rateurile majore ale administrației Lasconi.

“Consiliul Județean pe care îl reprezint a încheiat toate proiectele. Suntem singurul județ din țară cu toate proiectele închise. La Câmpulung se trăiește pe principiul mult zgomot pentru nimic. Pâine și circ. În fiecare zi citesc de marile proiecte de la Câmpulung și nu văd nimic! Este inadmisibil ca aici să nu se reușească implementarea unui proiect! (…) Imaginea pe care o crează un om poate fi pozitivă. Vorbim frumos, ne exprimăm frumos și în spatele nostru cifrele arată că împăratul e gol. Se prezintă exemplar în fața oamenilor… povești, povești, povești, dar competența este altceva, este ceea ce lași în spate. Funcțiile sunt efemere, astăzi ești, mâine nu ești, perfomanța este despre ceea ce ai reușit să construiești, să lași în urma ta. Noi la Consiliul Județean Argeș suntem pe primul loc în Regiunea Sud Muntenia la sume atrase din fonduri europene. Pentru noi cifrele și faptele vorbesc și vă spun sincer că mi-aș dori ca și la Câmpulung să existe cât mai multe investiții și proiecte pentru că dezvoltarea Câmpulungului înseamnă bunăstarea oamenilor și dezvoltarea județului.

Aici, din păcate, fărădelegea își găsește locul. Am citit și în raportul Curții de Conturi faptul că o licitație a fost ruptă în trei și a fost dată în încredințare directă. Orice primar de comună, cât de mică ar fi ea, știe că aici ne îndreptăm în zona infracționalității.
Vă mai un dau un exemplu. Parlamentarii au la dispoziție anual sume de bani pentru cofinanțarea unor proiecte. Parlamentarii #PSD au alocat întreaga sumă pe care au avut-o la dispoziție la nivelul anului 2023 pentru reabilitatea Salvamont Cota 2000 o instituție care salvează oameni. (…) Anul acesta, parlamentarii PSD de Argeș au alocat 14 miliarde pentru Spitalul de Pediatrie, 14 miliarde de lei vechi pentru Spitalul Județean Argeș, 14 miliarde de lei pentru 3 investiții în municipiul Pitești. Acestea sunt lucruri care rămân. Banii alocați pentru spitale sunt în aparatură medicală. Banii alocați pentru Câmpulung sunt pentru amenajări, peisaje, monumente, panseluțe! Cam asta-i diferența!” – Ion Mînzînă.

2 thoughts on “Ion Mînzînă: La Câmpulung împăratul e gol!

 1. Felicitări!
  Rog analizați și activitatea primăriei din comuna Vedea, judetul Arges și veți constata că nu există diferențe în realizarea obiectivelor in domeniul investițiilor (asfalt, gaze, canalizare ), majoritatea cetățenilor din comuna, fiind nemulțumiți de activitatea administrației primăriei Vedea in ultimii 20 de ani.
  Rog luați măsuri urgente!
  Cu respect,

 2. Și la comuna Vedea, judetul Arges, împăratul e gol!
  In ultimii 20 de ani , administrația locală de la comuna Vedea nu a reușit să realizeze investiții din fonduri europene în infrastructură (asfalt, gaze, canalizare, etc.), comuna arată că un bazar, iar autoritățile fac promisiuni fara a fi realizate, așa cum spuneți, suntem singurul județ din țară cu toate proiectele închise.
  La comuna Vedea, in ultimii 20 de ani, se trăiește pe principiul mult zgomot pentru nimic. Pâine și circ. Vorbim frumos, ne exprimăm frumos și în spatele nostru cifrele arată că împăratul e gol!
  Pentru noi, cetățenii comunei Vedea, faptele vorbesc și vă spun sincer că mi-aș dori ca și comuna noastră să existe cât mai multe investiții și proiecte, pentru că dezvoltarea comunei înseamnă bunăstarea oamenilor.
  Așteptăm cu nerăbdare și în comuna Vedea, schimbări care sa facă simțită creșterea nivelului de trai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Iluminat Public de nivel european la Mioveni

Iluminat Public de nivel european la Mioveni Peste 1.300 de corpuri de iluminat existente în Mioveni vor fi înlocuite cu unele noi, cu un consum redus de energie electrică, echipate cu modul de telegestiune, sistem ce permite ca fiecare lampă să poată fi monitorizată separat și care poate gestiona în parametri optimi rețeaua de iluminat […]

Citește mai mult...

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu În data de 21.02.2024, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă dintre blocurile B8 și B9, care continuă între blocurile B7 și B9 din cartierul Prundu, cu circulație dinspre strada Horia Cloșca și Crișan. Mai exact, sensul unic […]

Citește mai mult...

Noi investiții la Muzeul Județean Argeș

La Muzeul Județean, Consiliul Județean Argeș va implementa alte două proiecte pentru reamenajarea curții interioare și pentru punerea în valoare a ruinelor Schitului Buliga, aflate în spatele clădirii, a anunțat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Însoțit de Sorin Ivașcu, directorul executiv al Direcţiei Strategii, Sinteze, Proiecte cu Finanţare Internaţională și de Cornel Popescu, managerul […]

Citește mai mult...
TRAFIC