Ion Mînzînă: Ca să înțelegeți și cât au ținut liberalii la salvarea conacului Brătienilor, președintele lor, Klaus Werner Iohannis a contestat legea adoptată în Parlament la Curtea Constituțională!

Au fost voci prin PNL care au susținut că PSD Arges și Consiliul Judetean Arges nu susțin cultura! Habar nu au că bugetul alocat de C.J. pentru cultură în 2024 este unul dintre cele mai mari din țară, tot așa cum a fost și bugetul din 2023, spune Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș.

”Așa cum am spus și la Antena 3 Pitesti, mă gândesc că probabil că ar fi trebuit să știe, chiar dacă nu au avut niciun aport, fiind atunci în misiunea de a salva Timișul, că doar datorită eforturilor parlamentarilor PSD de Argeș și miniștrilor PSD de la Cultură, Ionuț Vulpescu și Lucian N. Romascanu, #VilaFlorica de la Ștefănești a ajuns unde este acum, fiind salvată din ghearele samsarilor imobiliari.

Ca să înțelegeți și cât au ținut liberalii la salvarea conacului Brătienilor, președintele lor, Klaus Werner Iohannis a contestat legea adoptată în Parlament la Curtea Constituțională!

Așa e în viață! Când nu prea ești în stare să faci mare lucru, faci gălăgie și arunci petarde!

Pe de altă parte, pot accepta că sunt neofiți în ceea ce înseamnă activitatea Consiliului Județean Argeș. Observ, luând în calcul părerile ultra-avizate ale unei doamne apreciate inclusiv în UE și SUA pentru activitatea în domeniul juridic, Ana Birchall, că nici la ministerul Justiției stau mai bine, în ciuda acțiunilor și declarațiilor de PR fără număr!”, spune Ion Mînzînă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC