Ion Mînzînă: Am votat pentru normalitate, pentru construcție, pentru viitor!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, a votat în această dimineață la prima oră la secția de #votare de la Școala Gimnazială ”Nicolae Simonide” din Pitești.
Alături de Ion Mînzînă au fost prezenți Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, și Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, dar și colegi parlamentari, consilieri județeni și locali.
Ion Mînzînă: „Am votat pentru normalitate, pentru #construcție, pentru #viitor! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă! Succes nouă, pentru că merităm!”
Simona Bucura Oprescu: „Argeșul are nevoie de continuitate, de stabilitate, de seriozitate și de dezvoltare. Echipa noastră va continua ceea ce a făcut, adică să muncim pentru argeșeni!”.
Cristian Gentea: „Suntem optimiști! În Pitești și în Argeș s-au făcut multe lucruri bune, iar cetățenii cu siguranță apreciază!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC