Ion Georgescu, primarul inculpat din Mioveni, ar fi încercat să influențeze martorul său în dosarul de corupție în care este implicat!

ion georgescu 1

Ion Georgescu, primarul inculpat din Mioveni, ar fi încercat să influențeze martorul său în dosarul de corupție în care este implicat!
Acuzații extrem de grave la adresa primarului Ion Georgescu de la Mioveni, cel care este trimis în judecată pentru acte de corupție. Conform lui Cristian Mihalcea, fost comandant al Poliției Mioveni, Ion Georgescu ar fi încercat nici mai mult, nici mai puțin, decât să influențeze martorul său în dosarul ”Șpagă pentru angajare la Spitalul Mioveni”. Mai mult, în condițiile în care Ion Georgescu a început să meargă mână în mână prin oraș cu PNL, după ce o viață a fost membru PSD, Cristian Mihalcea le atrage atenție cetățenilor să nu uite vreun moment că Ion Georgescu are calitatea de inculpat și este urmărit într-un dosar penal pentru acuzații grave!

”Văd că lumea uită că Ion Georgescu este trimis în judecată. El este inculpat! Iar martorul pe care el l-a pus a infirmat total cele spuse de el!”, spune Cristian Mihalcea. Ion Georgescu ar fi trimis o rudă la acest martor și i-ar fi spus ce să zică în instanță. Martorul, însă, speriat, a preferat să nu intre în acest joc, spre disperarea lui Ion Georgescu, cel care a făcut o criză de nervi chiar în sala de judecată.
Iată, așadar, cu cine merge Alina Gorghiu de mână la Mioveni pentru a-l susține pe Alin Călinescu la funcția de primar! Vom reveni cât de curând și cu alte amănunte interesante despre afacerile derulate în Mioveni în mandatele lui Ion Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC