Informare privind modalitățile de plată electronică a taxelor locale și a impozitelor, pentru persoane fizice și persoane juridice, în municipiul Pitești

Primăria Municipiului Piteşti oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Cuantumul impozitelor datorate se poate afla şi achita, de către fiecare contribuabil persoană fizică, persoană fizică autorizată sau persoană juridică, accesând site-ul www.primariapitesti.ro, secţiunea „Impozite şi taxe locale – informare, plată electronică, depunere declarații”, sistem disponibil din mai 2003, precum și la adresa www.ghiseul.ro, secţiunea „Plată cu autentificare ”, după autentificarea corespunzătoare în fiecare sistem.
La adresa www.ghiseul.ro, contribuabilii persoane fizice pot obține online datele de acces în secțiunea ,,Solicitare date de acces”. Autentificarea în sistem se realizează în secțiunea„Plată cu autentificare”, unde persoanele fizice pot vizualiza și achita, prin intermediul cardului bancar, utilizând internetul, impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri și impozitul pe mijloacele de transport.
În secțiunile „Plată amenzi/Plată fără autentificare”, persoanele fizice pot achita amenzile/alte taxe locale.
Din data de 16 iulie 2020, www.ghiseul.ro este disponibil și pentru persoanele juridice. Informații privind depunerea online a cererii pentru emiterea credențialelor de acces pentru www.ghiseul.ro, în cazul persoanelor juridice, sunt disponibile la adresa www.primariapitesti.ro.
Pentru plăţile efectuate cu carduri, prin intermediul internetului, la adresa www.primariapitesti.ro sau la adresa www.ghiseul.ro – secţiunea Primăriei Municipiului Piteşti, şi prin intermediul POS-urilor, contribuabilii nu datorează comision.
Reamintim că, pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri/terenuri/mijloace de transport, datorat pentru întregul an fiscal 2024, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2024 inclusiv, se acordă o bonificație de 10%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Iluminat Public de nivel european la Mioveni

Iluminat Public de nivel european la Mioveni Peste 1.300 de corpuri de iluminat existente în Mioveni vor fi înlocuite cu unele noi, cu un consum redus de energie electrică, echipate cu modul de telegestiune, sistem ce permite ca fiecare lampă să poată fi monitorizată separat și care poate gestiona în parametri optimi rețeaua de iluminat […]

Citește mai mult...

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu În data de 21.02.2024, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă dintre blocurile B8 și B9, care continuă între blocurile B7 și B9 din cartierul Prundu, cu circulație dinspre strada Horia Cloșca și Crișan. Mai exact, sensul unic […]

Citește mai mult...

Noi investiții la Muzeul Județean Argeș

La Muzeul Județean, Consiliul Județean Argeș va implementa alte două proiecte pentru reamenajarea curții interioare și pentru punerea în valoare a ruinelor Schitului Buliga, aflate în spatele clădirii, a anunțat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Însoțit de Sorin Ivașcu, directorul executiv al Direcţiei Strategii, Sinteze, Proiecte cu Finanţare Internaţională și de Cornel Popescu, managerul […]

Citește mai mult...
TRAFIC