Încă un proiect major la Bogați!

A început implementarea încă unui proiect foarte important și anume canalizarea a străzilor Valea Zimbrului și Crinului din Bogați, după care se va trece la asfaltarea lor.
”În acest sens, apelez la înțelegerea locuitorilor din zona respectivă în ceea ce privește blocarea traficului de mașini în timpul zilei, acolo unde se va lucra.
În discuția cu firma care execută canalizarea am stabilit ca la sfârșitul fiecărei zile de lucru rețeaua va fi refăcută la starea inițială astfel încât să nu fie probleme pe parcursul nopții.
Doresc să vă informez de faptul că, în prezent, este începută și procedura pentru canalizarea străzii Primăverii din satul Bârloi.
Astăzi s-a răspuns la clarificările primite de la Ministerul Dezvoltării în vederea aprobării proiectului pentru locuințele sociale – cele 16 apartamente pe care vreau să le construiesc pe locul fostului dispensar.
După cum ați observat, în „Săptămâna verde”, când copiii din Școala Bogați nu au fost prezenți în clase, s-au intensificat lucrările aferente proiectului privind creșterea eficienței energetice, perioadă în care am vizitat firma constructoare și am constatat ce frumos lucrează.
Emoția creată de începerea acestor proiecte și de continuarea celor aflate în curs de implementare mi-a condus dorința de a împărtăși aceste realizări cu dumneavoastră și pentru că în această perioadă sufletul nostru trebuie să se îndrepte spre Dumnezeu, spre minunea învierii Domnului nostru Iisus Hristos, las unele lucruri pentru a le spune în campania electorală.
Vă doresc ca în această săptămână a Patimilor să aveți parte de sănătate, bucurie și speranță!
Să auzim de bine!”, transmite primarul Ion Gârleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC