Furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în municipiul Piteşti, comunele Albota şi Bradu, în data de 3 aprilie 2024

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa, în data de 3 aprilie 2024, între orele 09:00 și 22:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Staţia de Repompare Dârzului, municipiul Piteşti, iar în acest interval orar apa potabilă se va furniza cu presiune scăzută, fiind afectaţi următorii utilizatori:

– DN 65, str. Ecologiei şi blocurile de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă din comuna Albota;
– Platoul Prundu Piteşti/Bradu – la etajele superioare.

Societatea recomandă consumatorilor afectaţi de furnizarea apei cu presiune scăzută să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar menționat, pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactaţi societatea Apă Canal 2000 S.A. la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

One thought on “Furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în municipiul Piteşti, comunele Albota şi Bradu, în data de 3 aprilie 2024”

  1. Multumesc pentru informare, este important sa stim cand vor avea loc lucrarile de igienizare a rezervorului de apa potabila pentru a ne putea pregati si a asigura o rezerva suficienta de apa pentru consum si uz casnic. Apreciez faptul ca echipa operationala va face tot posibilul pentru a finaliza lucrarile cat mai rapid, reducand la minimum intervalul orar mentionat. De asemenea, apreciez si disponibilitatea call center-ului de a ne oferi informatii suplimentare si de asemenea, voi verifica periodic site-ul societatii pentru eventuale opriri de apa. Multumesc pentru transparenta si promptitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC