Echipa PSD face diferența în favoarea Piteștiului! Noul stadion Nicolae Dobrin, încununarea muncii primarului Cristian Gentea! Premierul Marcel Ciolacu, rol decisiv!

Guvernul a aprobat ieri un Memorandum prim care s-a dat undă verde construirii stadionului Nicolae Dobrin din Trivale care va fi cel mai modern din țară.

Este încununarea muncii de aproape patru ani a primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea. Este rezultatul coeziunii și muncii echipei PSD care a reușit să facă toate demersurile necesare pentru ca acest vis să devină realitate. Este meritul premierului PSD Marcel Ciolacu, cel care a crezut în Cristian Gentea și proiectele sale și care a sprijinit Piteștiul și Argeșul cu toată deschiderea posibilă.

Toți argeșenii știu că acest proiect al noului stadion ”Nicolae Dobrin” din Pitești este rezultatul efortului de ani de zile al primarului Cristian Gentea și al echipei PSD Argeș.
Este meritul premierului social-democrat Marcel Ciolacu, cel care a înțeles importanța acestei investiții de suflet pentru orașul lui Dobrin. Fără semnătura premierului, proiectul stadionului din Trivale ar fi bătut pasul pe loc.

Marcel Ciolacu s-a ținut de cuvânt! Așa cum a promis la Pitești, stadionul se va face! Suntem o forță împreună!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

„Avem şi două proiecte majore în domeniul sportului, prin care onorăm doi mari sportivi ai ţării şi îi mulţumesc lui Gică Popescu, cu care m-am sfătuit în această privinţă. Primul este stadionul ce poartă numele marelui nostru fotbalist Gheorghe Hagi, la Constanţa. Este un proiect de aproape 100 de milioane de euro, cu 18.000 de locuri. Al doilea este Stadionul Nicolae Dobrin, în cinstea acestui fotbalist român de excepţie. Stadionul din Piteşti va costa circa 75 de milioane de euro şi va avea 15.200 de locuri”, a precizat Marcel Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern.

Felicitări, Cristian Gentea! Felicitări, PSD! Felicitări, Marcel Ciolacu! Echipa face diferența în favoarea Piteștiului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC