Deșeurile voluminoase nu se depozitează la ghena de gunoi!

ATENȚIE! Deșeurile voluminoase NU se duc la platformele destinate gunoiului menajer din cartiere!
Vă reamintim faptul că Primăria Orașului Mioveni și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au redeschis PUNCTUL DE COLECTARE DEȘEURI VOLUMINOASE, situat în cartierul RACOVIȚA, Strada Piscul Ilinii (la fosta rampă de gunoi din vecinătate Biobazei).
Deșeurile pot fi aduse în urma unei programări la numărul de telefon 0756548643.
La Punctul de Colectare vor fi primite GRATUIT deșeuri solide de mari dimensiuni, precum:
– mobilier vechi, saltele, uși și tocuri de uși, birouri, canapele, paturi, calorifere, covoare, mochete, carpete.
– obiecte sanitare: vase de toaletă, căzi, lavoare, bideuri, suporturi de prosoape, robineți, cabine de duș, rezervoare de apă ale vaselor de toaletă.
– deșeuri textile: îmbrăcăminte, încălțăminte – în saci de plastic/rafie cu etichetă pe care să fie specificat tipul de deșeu (ex. îmbrăcăminte copii/bărbat/damă)
– anvelope uzate
– echipamente electrice, electronice, electrocasnice (DEEE) precum: frigidere, aragaze, aparate de aer condiționat, laptopuri, PC-uri, cuptoare cu microunde, prăjitoare de pâine, roboți de bucătărie, plite, cuptoare electrice, TV, boxe, lăzi frigorifice, combine frigorifice, ventilatoare – NU TREBUIE SĂ FIE DEZMEBRATE!
Precizări:
– preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoane fizice care au domiciliul pe raza orașului Mioveni, care au obligația de a nu aduce deșeuri provenite din alte activități (comerciale/industriale), altele decât cele generate în gospodării.
– transportul deșeurilor către Punctul de colectare se poate face fie în regie proprie, fie de către societatea noastră contra cost.
❗️Ce tipuri de deșeuri NU fac obiectul campaniei:
Deșeuri municipale amestecate, menajere (resturi de mâncare), cu conținut de azbest, material explozibil, seringi sau medicamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Iluminat Public de nivel european la Mioveni

Iluminat Public de nivel european la Mioveni Peste 1.300 de corpuri de iluminat existente în Mioveni vor fi înlocuite cu unele noi, cu un consum redus de energie electrică, echipate cu modul de telegestiune, sistem ce permite ca fiecare lampă să poată fi monitorizată separat și care poate gestiona în parametri optimi rețeaua de iluminat […]

Citește mai mult...

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu În data de 21.02.2024, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă dintre blocurile B8 și B9, care continuă între blocurile B7 și B9 din cartierul Prundu, cu circulație dinspre strada Horia Cloșca și Crișan. Mai exact, sensul unic […]

Citește mai mult...

Noi investiții la Muzeul Județean Argeș

La Muzeul Județean, Consiliul Județean Argeș va implementa alte două proiecte pentru reamenajarea curții interioare și pentru punerea în valoare a ruinelor Schitului Buliga, aflate în spatele clădirii, a anunțat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Însoțit de Sorin Ivașcu, directorul executiv al Direcţiei Strategii, Sinteze, Proiecte cu Finanţare Internaţională și de Cornel Popescu, managerul […]

Citește mai mult...
TRAFIC