Dan Stroe: Sunt convins că și în acest nou mandat vom face lucruri frumoase pentru comuna noastră

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, a transmis în urmă cu pițin timp un mesaj de mulțumire în urma obținerii unui nou mandat de primar la alegerile de duminică, 9 iunie.

“Dragi brădeni,

În primul rand vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați rupt din timp si ați mers la vot într-un număr atât de mare, indiferent de opțiunea pe care ați avut-o.

Vă mulțumesc celor ce ați crezut în mine și mi-ați acordat încă o dată încrederea dumneavoastră, alegând în mod covârșitor să vă fiu primar pentru încă 4 ani. Trebuie să recunosc că am fost copleșit de numărul impresionat de cetățeni ce și-au arătat susținerea față de mine.

Mă simt onorat și îndatorat față de dumneavoastră pentru forța și solidaritatea de care ați dat dovadă.

Sunt convins că și în acest nou mandat vom face lucruri frumoase pentru comuna noastră, asigurându-vă totodată că mă voi strădui să mă ridic și mai mult la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Rămân același om pentru voi, cu aceeași dorință de mai bine pentru comunitatea noastră. Vă asigur în continuare de buna mea credință și de faptul că vă prețuiesc pe toți în egală măsură.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, transmite Dan Stroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC