Cristian Gentea, mesaj și cadou special pentru Ion Mînzînă la Ziua Porților Deschise de la Consiliul Județean

Astăzi a avut loc Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ al Județului Argeș, eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș la sediul din Pitești, Piața Vasile Milea, nr.1.
Evenimentul marchează finalizarea proiectului “Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ”. Cu această ocazie, Palatul Administrativ și-a deschis porțile pentru publicul larg.
La eveniment au fost invitați și foști prefecți și subprefecți, dar și fostul președinte de Consiliu Județean Ion Mihăilescu.
Prezent la manifestare, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a avut un mesaj special pentru președintele CJ Argeș Ion Mînzînă căruia i-a făcut un cadou special: o eșarfă tricoloră pentru manifestări oficiale.

Cristian Gentea l-a felicitat pe Ion Mînzînă pentru reabilitarea Palatului Administrativ, Primăria Pitești urmând, la rându-i, să fie reabilitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești Filarmonica Pitești organizează vineri, 26 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Dacă invitatul lunii trecute a fost actorul Constantin Cotimanis, în vinerea dinaintea Floriilor, invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, […]

Citește mai mult...

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...
TRAFIC