Bazinul Olimpic Pitești: agrement pentru piteșteni, performanță pentru sportivi!

Bazinul Olimpic Pitești: agrement pentru piteșteni, performanță pentru sportivi!

De la redeschiderea Bazinului Olimpic Pitești, după renovare și modernizare, atracția pentru natație a revenit în prim plan, piteștenii realizând importanța unei astfel de facilități în comunitate.
Bazinul Olimpic asigură și activități de agrement pentru iubitorii sportului, fără a impieta activitatea principală destinată dezvoltării performanței în natație, serviciile fiind permanent îmbunătățite, pe baza bunelor practici naționale și europene, încât să satisfacă pas cu pas nevoile celor ce aleg să-și petreacă timp în această bază sportivă.

De la redeschidere, baza sportivă este accesată de foarte mulți copii ai căror părinți realizează necesitatea activității sportive, respectiv a învățării înotului corect și tehnic, pentru o dezvoltare armonioasă și pentru o posibilă continuare spre performanță. Sute de mici sportivi activează zilnic în cadrul Bazinului Olimpic, legitimați la cluburile afiliate la FRNPM și administrate de oameni de sport: aproximativ 250 de copii se antrenează de două ori pe zi, pentru performanță, și în jur de 150 de copii sunt înscriși la cursurile de inițiere.

Totodată, sportivii și amatorii de mișcare pentru sănătate beneficiază, în cadrul complexului sportiv olimpic, de servicii de recuperare, fortificare și relaxare, precum:
• cursuri de natație pentru toate vârstele;
Acestea oferă posibilitatea dezvoltării spre înalta performanță, prin pregătirea în cadrul cluburilor afiliate la FRNPM, având la dispoziție cele două bazine modernizate și omologate din punct de vedere medico – sanitar și sportiv: cel mic, unde în mare parte se fac cursurile de inițiere, cu dimensiunea de 25 m, și cel mare, de dimensiuni olimpice (50 de m lungime cu 25 m lățime), fiind modernizat prin montare de blokstart-uri Omega, conforme omologării. Ambele bazine beneficiază de sisteme de epurare și de filtrare a apei conforme cu normele cerute.
• acces la sala de forță amenajată și utilată cu aparate noi, specifice lucrării mai multor grupe musculare pentru dezvoltarea capacității fizice și pentru tonifiere;
• acces la saunele disponibile, care, printr-o corectă utilizare, ajută la tonifiere și relaxare, generând, de asemenea, fortificare fizică și psihică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC