Aurel Costache: Am votat pentru continuarea proiectelor, pentru normalitate și pentru viitorul orașului Mioveni!

Aurel Costache a votat astăzi la una dintre secțiile de votare amenajate la Casa de Cultură a Sindicatelor din #Mioveni. Acesta a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, de deputatul Pavelescu Nicolae, de viceprimarul Ciprian Țurlea, de directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni Nicolae Tudose, precum și de consilieri județeni și locali.
Aurel Costache: ”Am votat pentru locuitorii orașului Mioveni, cu gândul la copiii orașului, la tinerii orașului, la persoanele în vârstă, la cei care trudesc zi de zi în întreprinderi. Am votat pentru o administrație transparentă, o administrație mai bună, mai eficientă. Am votat pentru continuarea proiectelor, pentru normalitate și pentru viitorul orașului Mioveni!”.
Ion Mînzînă: ”Sunt alături de această echipă dornică de performanță, dedicată construcției, dedicată unui viitor mai bun în localitatea Mioveni.”.
Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi doresc ca proiectele pentru care am luptat să fie continuate de echipa noastră, echipă serioasă, echipă competentă, echipă pentru care întotdeauna prioritatea sunt oamenii. Am încredere că datorită echipei noastre lucrurile bune pe care le-am făcut vor continua să fie făcute aici la Mioveni!”.
Nicolae Tudose: ”Consider că atât la nivelul Primăriei orașului Mioveni, cât și la nivelul Consiliului Județean trebuie să avem o #echipă puternică și unită. Dacă discutăm de Primăria orașului Mioveni, aceasta trebuie condusă de o echipă puternică, unită, nu ca o afacere de familie. Ne dorim la Mioveni ca banii publici să rămână în orașul Mioveni. Să beneficieze de aceste fonduri cei mai mici până la cei în vârstă, să aibă toate condițiile și să găsească în orașul Mioveni locul unde le e drag să învețe și să se întoarcă după ce finalizează studiile.”.
Ciprian Țurlea: ”Astăzi am votat ca orașul Mioveni să dezvolte în continuare, să înflorească și să avem toate serviciile aici, la noi acasă, în orașul Mioveni. Am votat pentru ca tinerii noștri, copiii mei, copiii dumneavoastră, copiii tuturor locuitorilor orașului Mioveni să aibă un #viitor aici, la noi acasă, în orașul Mioveni!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC