Argeș: Bilete de tratament pentru pensionari, disponibile pentru luna aprilie

casa de pensii

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 4 din acest an, cu date de plecare în perioada 7 – 10 aprilie 2024, i-au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Geoagiu Băi și Pucioasa.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro.Eliberarea biletelor se face în perioada 20 martie – 6 aprilie 2024, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au ramas 18 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: Amara – 8 bilete, Bala – 2 bilete, Buziaș – 2 bilete, Moneasa – 1 bilet, 1 Mai – 4 bilete și Pucioasa – 1 bilet.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC