Fostă șefă a Centrului DGASPC, amenințată că îi va fi omorâtă și violată fata!

Fosta șefă a Centrului de Tip Familial Găvana, din cadrul DGASPC Argeș trăiește un coșmar după ce un minor beneficiar al centrului o amenință cu moartea atât pe ea, cât și pe fiica ei.

Conducerea DGAPSC Argeș a decis, în luna aprilie, să schimbe conducerea Centrului pentru că acolo erau semnalate și constatate o serie de nereguli. Au fost adusă o șefă de la un alt centru pentru remedia toate problemele de acolo. De aici a început teroarea. După o serie de măsuri luate de noua șefă, aceasta a început să fie amenințată cu moartea și că îi va fi violată fiica.

Printre măsurile luate, unul dintre educatorii care avea un comportament neadecvat și influența negativ anumiți minori din centru a fost mutat într-un alt centru. Acesta nu a încetat însă să ia legătura cu beneficiarii și să îi instige atât împotriva șefei de centru, cât și a Direcției.
Ar fi influențat un minor să facă plângeri, să amenințe și să lovească alți minori din centru, dar și angajații.

Șefa centrului, după numeroase amenințări, a făcut plângere la Poliție împotriva minorului, iar în urma cercetărilor, oamenii legii au decis să îl rețină pe acesta timp de 24 de ore, iar apoi să îl cerceteze sub control judiciar având mai multe interdicții, printre care și să nu se apropie de minorii și de angajații din centru.

Conducerea DGASPC a decis ca acesta să fie mutat într-un alt centru, pentru a respecta decizia magistraților.

De aici a început coșmarul.
„M-a amenințat că merită să facă 15 ani de pușcărie pentru fiica mea. A spus de nenumărate ori că o va viola, că va da foc centrului și va pune benzină și îi va da foc celui care îi va face dosar penal. Într-o altă seară, chiar în seara în care a fost reținut 24 de ore, m-a mai amenințat că merită să facă 15 ani de pușcărie. L-am întrebat pentru ce și a zis că îi dau foc Marei (nr- fiica ei)! Ce m-a surprins a fost că a știut și cel de-al doilea prenume al fiicei mele”.

În urma tuturor incidentelor, șefa de centru a demisionat, nemaisuportând presiunea și amenințările.

Zilele aceastea, sora fostului educator, și ea educator în centru s-ar fi interesat de adresa de domiciliu și de serviciu a fostei șefe de centru, susținând că minorul, ajutat de fostul educator, intenționează să se ducă la domiciliul acesteia „pentru a avea grijă de ea”. Poliția face o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC