Aurel Costache propune realizarea unui parc dedicat animalelor de companie la Mioveni

Aurel Costache propune realizarea unui parc dedicat animalelor de companie la Mioveni
Agitația urbană și restricțiile tot mai stricte privind plimbarea câinilor în lesă creează dificultăți proprietarilor de animale care doresc să le ofere prietenilor lor necuvântători o experiență de joacă și socializare adecvată.
De aceea, Aurel Costache, candidatul PSD la Primăria Mioveni, a inclus în programul său electoral realizarea unui parc dedicat animalelor de companie.
„Având în vedere că orașul nostru devine din ce în ce mai aglomerat și legile cu privire la plimbarea câinilor în lesă sunt din ce în ce mai restrictive, mulți proprietari de animale văd spațiile special amenajate ca un loc propice pentru a petrece timp calitativ alături de patrupedele lor.
Proiectul propus de noi presupune amenajarea unui spațiu verde generos, segmentat și dotat cu facilități adecvate pentru animalele de companie și stăpânii lor.
Implementarea cu succes a proiectului depinde de alocarea adecvată a resurselor financiare, de identificarea unui teren corespunzător și de impunerea unor reguli eficiente pentru utilizarea parcului, menite să asigure siguranța și confortul tuturor celor implicați”, a declarat Aurel Costache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC