Un nou proiect instituțional: Conferințele Filarmonicii Pitești!

Un nou proiect instituțional: Conferințele Filarmonicii Pitești!
Filarmonica Pitești inițiază un nou proiect: Conferințele Filarmonicii Pitești, proiect inițiat de managerul Gabriel Niță, coordonat și moderat de pianistul Mădălin Voicu Jr.
În Sala „Simfonia”, în cadrul primului eveniment al seriei ce va continua până în luna iunie 2024, invitat special va fi Bogdan-Mihai Marin (Bodo, Proconsul), cel care va susține prelegerea cu tema “Dacă muzică nu e, nimic nu e…!”.
Printre altele, Bogdan Marin, cunoscut ca Bodo de la Proconsul, a rămas în mintea românilor ca învingătorul de la Cerbul de Aur cu fenomenala piesă „Cerul”.
Prelegerea va fi presărată și de momente muzicale al lui “Bodo” alături de coordonatorul și moderatorul programului de conferințe, pianistul Mădălin Voicu Jr, cel care s-a născut într-o familie de muzicieni cu tradiție de sute de ani, fiind crescut și îndrumat artistic de bunicul său, renumitul violonist Ion Voicu.
Din anul 2022, Mădălin Voicu Jr. este și pianist-corepetitor al Direcţiei de Balet a Operei Naţionale Bucureşti.
„Iată că prin managerul Gabriel Niță, Filarmonica Pitești îndrăznește un proiect inedit, Conferințele Filarmonicii Pitești.
Sunt onorat să fac parte din proiect, am spus da deoarece am văzut multe lucruri frumoasa la Filarmonica din Pitești, în ultima perioadă.
Vom avea 7 ediții până în luna iunie, la care publicul piteștean este așteptat să cunoască povestea fiecărui invitat, să se bucure de momente muzicale și să interacționeze cu cei aflați pe scenă. Vom avea invitați din diferite domenii și vom surprinde plăcut de fiecare dată publicul” a punctat Mădălin Voicu Jr., cu privire la proiect.
„Maestrul Mădălin Voicu Jr. nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Vorbim despre un om care respiră muzică, care provine dintr-o familie de mari muzicieni.
Sunt convins că ne va ajuta foarte mult, mai ales că va contribui la o și mai bună imagine a Filarmonicii din Pitești în plan național.
O să mai avem surprize în perioada următoare, pentru că îmi doresc să atragem alături de noi nume importante ale muzicii din plan național. Oamenii buni îți vin alături atunci când știi cum să îi atragi, să îi pui în valoare și să construiești alături de ei modele de bună practică ce pot fi apoi preluate de toată lumea. Chiar sunt onorat de colaborare” a concluzionat și Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.
Intrarea în cadrul evenimentului va fi liberă în limita locurilor disponibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Târgul de Mărțișor Pitești 2024: 127 de producători și comercianți!

Târgul de Mărțișor Pitești 2024: 127 de producători și comercianți! Ediția 2024 a Târgului de Mărțisor – Pitești se va desfășura în Piața „Vasile Milea”, în perioada 23 februarie – 10 martie. Astăzi, 22 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, a avut loc tragerea la sorți în urma căreia s-a stabilit locul ocupat de fiecare […]

Citește mai mult...

Întreruperi de energie electrică în Ştefăneşti, în data de 23.02.2024

Întreruperi de energie electrică în Ştefăneşti, în data de 23.02.2024 În data de 23.02.2024, în intervalul orar 09:00 – 17:00, Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici din Ștefănești, fiind executate lucrări programate în rețelele electrice pentru prevenirea și corectarea avariilor, pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în […]

Citește mai mult...

Senatorul Cristina Stocheci, alături de membrii din Asociaţia „Organizația Judeţeană Argeş” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere

Senatorul PSD de Argeș Cristina Stocheci a petrecut astăzi un plăcut şi emoţionant moment de revedere cu membrii din Asociaţia „Organizația Judeţeană Argeş” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere. ”Felicitări pentru tot ce ați realizat sub culorile drapelului național! Reprezentați veritabile exemple demne de urmat și din acest motiv vă încurajez […]

Citește mai mult...
TRAFIC