“Transferurile“ fâsâite ale PNL Argeș care, în disperare de cauză, reșapează ce refuză PSD!

Liberalii argeșeni au anunțat astăzi că le-au venit alături patru aleși pe care mizează (degeaba) în alegerile care urmează. Este vorba despre oameni cărora PSD le-a refuzat rugămințile fierbinți de a fi desemnați candidați la primării și care visează, ca și vrabia, mălai.
Cu cine se laudă, așadar, liberalii? Cu oameni pe care PSD i-a dat afară pentru că cetățenii din comunitățile lor nu îi mai vor sau cu primari cu probleme cu legea care stau și foarte prost în sondaje.
Unul dintre aceștia este primarul comunei Cuca pe care în urmă cu câteva luni echipa PSD Argeș a decis să nu îl mai susțină pentru funcția de primar în urma sondajelor acesta nemaifiind dorit de către cetățeni.
O altă “valoare” a liberalilor este și primarul de la Cocu care și el în urmă cu câteva luni a fost înlăturat din două motive: a fost acuzat de delapidare, oamenii legii susținând că acesta ar fi plătit din banii cetățenilor 100.000 de lei unor firme pentru niște lucrări fictive; un alt motiv fiind și faptul că oamenii nu îl mai vor pentru că nu a făcut nimic în localitate. După ce a insistat să candideze din partea PSD și a fost refuzat de nenumărate ori, acesta a încercat disperat să ajungă la AUR, iar acum liberalii l-au luat de bun și de… curat!
Liberalii l-au “transferat” și pe viceprimarul din Aninoasa, Daniel Iosif, care însă în sondaje se bate cu… marja de eroare! Decizia lui Iosif de a ajunge la PNL a fost după ce PSD i-a refuzat candidatura la primărie, alegându-l să candideze pe Ștefan Benonie, cel de care liberalii s-au rugat luni în șir.
La Brăduleț, PSD îl are drept candidat pe actualul primar, Florin Iordache. Alecu Evlampie, cel care în 2020 a candidat pentru PSD și a pierdut, fiind apoi pus viceprimar cu ajutorul PSD, a trecut acum la PNL. Probabil s-a învățat să iasă pe locul doi și nu vrea să își iasă din mână!
Acestea sunt marile “transferuri” făcute de PNL! Oameni de care PSD s-a scuturat așa cum e nevoie să renunți la balast. Oameni care nu au adus și, cu siguranță, nu vor aduce nici de acum înainte plus- valoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC