Topoloveni: Deschiderea temporară a sezonului de biciclete în cinstea zilelor de 1 și 8 Martie

Orașul Topoloveni se pregătește să marcheze deschiderea temporară a sezonului de biciclete în cinstea zilelor de 1 și 8 Martie.

’’Într-o inițiativă dedicată comunității noastre iubitoare de ciclism, vom oferi o săptămână specială în care o stație cu 20 de biciclete (statia de langa Raiffeisen Bank) va fi disponibilă pentru locuitorii noștri, în semn de apreciere pentru angajamentul lor față de un stil de viață activ și ecologic.
Cu toate că vremea poate fi schimbătoare în această perioadă de tranziție spre primăvară, suntem hotărâți să așteptăm momentul potrivit pentru a repune în trafic toate cele 60 de biciclete, garantând astfel o experiență plăcută și în condiții de siguranță pentru toți cei care doresc să se bucure de pedalare.

Încurajăm pe toți cei interesați să se bucure de această oportunitate să vină și să își aleagă bicicleta preferată pentru o plimbare prin frumusețile orașului nostru.

În plus față de plăcerea de a pedala, această săptămână specială este o ocazie perfectă pentru a recunoaște și sărbători spiritul comunitar al orașului nostru. Ne exprimăm recunoștința față de toți locuitorii care aleg să facă din bicicleta un mod de transport preferat și un simbol al angajamentului nostru colectiv pentru mediu și sănătate.

Deci, să ieșim în stradă, să ne umplem plămânii cu aer proaspăt și să ne bucurăm de fiecare pedală în această săptămână specială a deschiderii temporare a sezonului de biciclete! Orașul nostru este mai frumos și mai vibrant atunci când suntem împreună în această călătorie către un stil de viață mai sănătos și un mediu mai curat. Vă mulțumim!’’ – transmite Primăria Orasului Topoloveni & NextBike Topoloveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești Filarmonica Pitești organizează vineri, 26 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Dacă invitatul lunii trecute a fost actorul Constantin Cotimanis, în vinerea dinaintea Floriilor, invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, […]

Citește mai mult...

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...
TRAFIC