Se asfaltează DJ 731D la Valea Nandrii în Dârmănești

De mâine, vineri, 7 iunie 2024, vor începe lucrările de modernizare a drumului județean 731D, Dârmănești, Valea Nandrii.

Astăzi, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a primarului Emilian Ciolan și a echipelor de specialiști a avut loc predarea amplasamentului.
Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, pe o lungime de 2,8 kilomentri, vor fi amenajate 248 de accese la proprietăți, podețe, șanțuri betonate.
Investiția este realizată din bugetul Consiliului Județean Argeș și va fi executată prin Regia Județeană de Drumuri Argeș.

Modernizarea infrastructurii rutiere a reprezentat o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș.

În ultimii patru ani, s-au modernizat, la standarde europene, peste 200 de kilometri de drumuri județene, s-au construit sute de poduri și podețe de acces la gospodăriile oamenilor, s-au amenajat și betonat șanțuri, s-au făcut trotuare. Consiliul Județean Argeș a avut cele mai mari proiecte pe infrastructură rutieră din regiunea Sud-Muntenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC