Sărbătorește Ziua Copilului în Pitești!

De 1 iunie, Primăria Municipiului Pitești te invită să participi la activitățile captivante dedicate celor mici și celor tineri la suflet. Vino în Piața Primăriei și bucură-te de un program diversificat, plin de surprize și momente memorabile!

Programul zilei:

Ora 11:00 – THAT ROUND THING, Davai Teatr, Israel
Începe ziua cu o reprezentație fascinantă a teatrului stradal din Israel, oferită de Davai Teatr, performanță care va transforma Piața Primăriei într-o scenă plină de culoare și emoție.

Ora 12:00 – 15:00 – Spectacol muzical-coregrafic
Centrul Cultural Pitești aduce pe scena din Piața Primăriei un spectacol vibrant cu dans și muzică pentru a încânta copiii de toate vârstele cu talentul și creativitatea tinerilor artiști locali!

Ora 16:00 – 19:30 – Young Rock by Rebel X
După-amiaza aduce ritmuri electrizante: de la lecții interactive la concerte live, acest segment este perfect pentru tinerii pasionați de muzică rock:
– Lecții interactive de percuție și chitară: Între orele 16:00 și 17:30, copiii vor avea ocazia să învețe bazele percuției și ale chitarei, sub îndrumarea tinerelor talente locale.
– Concert live: De la ora 18:00, trupele rock formate din liceeni piteșteni vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol electrizant. Bucură-te de sunetele puternice ale heavy metal-ului cu trupa „Ascetic”, simte energia ritmurilor intense de hard rock cu „Abyss” și lasă-te purtat de tonurile melancolice ale blues rock-ului cu formația „Myst”.
De 1 iunie, Piața Primăriei te așteaptă cu activități și spectacole dedicate copiilor și familiilor lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC