Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

În data de 8 iunie, compania DRÄXLMAIER Pitești a reunit angajații și familiile acestora pentru o zi plină de veselie și activități recreative prin care să îi sărbătorească pe cei mici.

Compania DRÄXLMAIER Pitești a celebrat cu entuziasm Ziua Copilului, organizând un eveniment plin de veselie și divertisment pentru angajați și familiile acestora. Această zi specială a adus împreună copii și părinți într-o atmosferă de sărbătoare, marcată de activități captivante pentru cei mici.

Ne-am dorit să oferim colegilor noștri și familiilor acestora o zi plină de veselie, într-un cadru prietenos și distractiv. Este important pentru noi să creăm astfel de ocazii speciale, care să consolideze legăturile din echipa noastră și să aducă bucurie copiilor,” a declarat Răzvan Stoica, Plant Manager DRÄXLMAIER Pitești.

Copiii s-au bucurat de numeroase activități creative și distractive, iar fiecare mic participant a primit cadouri. Printre atracțiile principale s-au numărat toboganele gonflabile, care au adus zâmbete pe fețele celor mici, dar și mascotele și animatorii care au întreținut atmosfera pe tot parcursul zilei. Pentru a imortaliza momentele de bucurie, au fost plasate cabine foto, unde toți cei prezenți au putut face poze amuzante.

Ne bucurăm să fim alături de angajații noștri și familiile acestora într-o zi atât de specială. Investim în bunăstarea celor din jurul nostru și ne dorim să fim mereu un partener de încredere, atât la locul de muncă, cât și în comunitate”, a adăugat Daniela Cîrciuvoianu, Head of Engineering Technology Support.
Evenimentul a fost un real succes, oferind o zi de neuitat pentru toți cei prezenți. „A fost o zi extraordinară, plină de bucurie. Am venit împreună cu copiii mei, care s-au distrat de minune pe toboganele gonflabile și au adorat mascotele și jocurile cu animatorii. Mă bucur să lucrez pentru o companie care investește în fericirea angajaților și a familiilor acestora
,” a spus Elena, colega noastră din Pitești.

Compania DRÄXLMAIER Pitești își reafirmă astfel angajamentul față de bunăstarea angajaților săi și a familiilor acestora, prin organizarea de evenimente care să promoveze spiritul de echipă și să aducă momente de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC