Rușinea poartă un nume la Rociu: Aurel Bălășoiu!

Din capul locului spunem că nu ne interesează ce face fiecare în intimitatea lui. Dar tot din capul locului spun că oamenii publici trebuie să fie modele și, dacă au călcat strâmb, trebuie să facă un pas în spate. Dacă nu cumva mai mulți.
Aurel Bălășoiu, ani la rând primar al comunei Rociu și deputat ales în 2020, pare însă că nu cunoaște noțiunea de rușine. Este cunoscut scandalul sexual în care a fost implicat și care a făcut înconjurul țării, așa că nu mai insistăm. Pe scurt, amintim doar că deputatul Aurel Bălășoiu s-a lăsat fotografiat în ipostaze intime cu un tânăr bărbat. Încă o dată, preferințele sexuale ale fiecăruia nu ne privesc.
Dar de aici și până la a spune că PSD ți-a înscenat ție asta e cale lungă. La fel cum e cale lungă de la a-ți asuma public o orientare sexuală până la a o ascunde sub poza unui familist convins cu frică de Dumnezeu și de învățăturile creștine.
În locul lui Aurel Bălășoiu, mulți s-ar fi retras în pustie de rușine. Și-ar fi cerut scuze public, ar fi cerut îndurare public de la cetățeni și mai ales de la familia pe care a expus-o nemeritat. Și ar fi plecat din funcție umil.
În schimb, Aurel Bălășoiu dă vina pe PSD, trece cu arme și bagaje la PNL și vrea să fie din nou primarul rocenilor pe care i-a amăgit ani la rând cu o imagine perfectă, dar falsă. Iată de ce la Rociu rușinea a ajuns să poarte un alt nume: Aurel Bălășoiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC