NUCLEARELECTRICA SA SPRIJINĂ CONFORTUL ȘI SIGURANȚA BENEFICIARILOR DIN CADRUL “CĂMINULUI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE MIOVENI”

Nuclearelectrica SA, lider în domeniul energiei din România, prin angajamentul său pentru responsabilitate socială, a semnat contractul de sponsorizare nr. 1744/28.12.2023 cu Fundația “Consorțiul pentru Dezvoltare Locală Mioveni”.

În cadrul acestui parteneriat, Nuclearelectrica SA a oferit suma de 40.000 lei, care a fost folosită pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale beneficiarilor din Cămin. Această inițiativă reprezintă o manifestare concretă a angajamentului pentru comunitățile locale și pentru îmbunătățirea calității vieții.

Prin această sponsorizare, s-a contribuit la achiziționarea unor echipamente esențiale pentru dotarea paturilor din Cămin:

– 55 de saltele ortopedice;

– 55 de protecții impermeabile;

– 55 de seturi de lenjerii pentru pat (cearceaf pilotă, cearceaf pat, față de pernă).

Adminstrația locală mulțumește Nuclearelectrica SA pentru contribuția adusă la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC