Nicolae Georgescu, discuții cu ministrul Mediului pe tema pădurii Trivale: ”Fără primar, fără Consiliul Local, fără piteșteni nu poate nimeni să ia o decizie la nivel central!”

După cum v-am informat, liberalii argeșeni, ȋn frunte cu prefectul Radu Perianu, vor ca pădurea Trivale să devină arie protejată, așa că în instanță a fost contestată o decizie a Consiliului Local Pitești care exprimă voința piteștenilor ca pădurea Trivale să devină pădure parc.

Deputatul PSD de Argeș Nicolae Georgescu, prezent la o conferință de presă la Primăria Pitești, spune că parlamentarii PSD Argeș au avut o discuție cu ministrul Mediului, liberalul Fechet, privind acest subiect.
”Ministrul ne-a spus că nu există documentația pentru arie protejată. Ne-a spus și că nu se poate face nimic fără acordul administrației locale. Nu poate fi luată nicio Hotărâre de Guvern care să încalce voința comunității locale și a administrației locale aleasă. Înțelege resorturile politice, dar ne-a spus că fără primar, fără Consiliul Local, fără piteșteni nu poate nimeni să ia o decizie la nivel central”, a spus Nicolae Georgescu.

La rândul său, primarul Cristian Gentea a spus că, deși hotărârea prin care se dorește trecerea a 160 de ha de pădure din proprietatea statului în domeniul public al Municipiului Pitesti este anulată de instanță de la Vâlcea, în momentul în care apare motivarea, hotărârea va fi atacată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești Filarmonica Pitești organizează vineri, 26 aprilie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, o nouă ediție a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești. Dacă invitatul lunii trecute a fost actorul Constantin Cotimanis, în vinerea dinaintea Floriilor, invitatul lui Mădălin Voicu Jr. este Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul, […]

Citește mai mult...

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...
TRAFIC