Modernizarea terenului de fotbal Aripi – Liceul cu Program Sportiv Viitorul: S-a semnat contractul de proiectare și execuție!

Modernizarea terenului de fotbal Aripi – Liceul cu Program Sportiv Viitorul: S-a semnat contractul de proiectare și execuție!

Astăzi, 29 aprilie 2024, Primăria Municipiului Pitești a semnat contractul de proiectare și execuție aferent lucrărilor de modernizare a terenului sintetic de fotbal „Aripi” al Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”, din Pitești.

Contractantul este Asocierea dintre SC BLUART ROM GRUP SRL (lider), SC SILVORA TERA SRL (asociat), SC ENERGO PREST COMPANY SRL (asociat) cu subcontractantul SC SOLEXPERT COMPANY SRL. Valoarea contractului este de 600.096,32 cu TVA, iar durata de execuție a acestuia este de 4 luni (proiectare – 1 lună, execuție lucrări – 3 luni).

În prezent, terenul este utilizat de către copiii legitimați la clubul sportiv „Viitorul”, ca teren de fotbal. Pe amplasament există amenajat un teren de fotbal cu gazon sintetic, montat în anul 2007, împrejmuit cu gard din plasă de sârmă montată pe stâlpi metalici, iluminat de 6 lămpi cu LED montate, de asemenea, pe stâlpi metalici. Gazonul sintetic existent pe teren este uzat, are un aspect estetic neplăcut, prezintă denivelări și nu mai îndeplinește cerințele calitative necesare pentru practicarea jocului de fotbal.

Lucrările ce urmează a fi realizate sunt:
desfacerea covorului sintetic existent pe teren și demontarea porților existente;
aplicarea unui strat de nisip de 3 cm grosime, peste stratul suport existent;
montarea unui nou gazon artificial, cu o grosime de 60 mm;
marcarea terenului cu vopsea de culoare albă, rezistentă la acțiunea factorilor de mediu;
montarea celor două porți cu plasă din polietilenă.

Terenul destinat pentru reabilitare are o suprafață construită de 3.166 mp și aparține domeniului public al Municipiului Pitești, fiind situat în intravilanul localității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Euro2024 se vede live, la Mioveni!

Euro2024 se vede live, la Mioveni! Începând de luni, 17 Iunie, toate meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal Euro2024 se vor putea urmării live, pe mega ecranul LED, montat în Centrul Civic. Pentru spectatori vor fi aduse și bănci. “Vă așteptăm să vizionăm împreună meciurile și să ne susținem echipa favorită! Hai România!”, transmite […]

Citește mai mult...

Film reproiectat, la Cinema București

Film reproiectat, la Cinema București Duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Brâncoveanu. Ecce Homo”, regizat de Dan Pița, în rolurile principale fiind Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan, Claudiu Bleonț, Marius Bodochi și Marius Stănescu. Bazat pe un controversat caz real! Prețul unui bilet la […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Minciuna are picioare nu scurte, ci foarte scurte!

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, “N-am jignit și n-am răspuns la niciun atac în campania electorală! A venit însă momentul să insist în a-i informa pe piteșteni, cei care n-au avut informații sau au fost intoxicați cu teme false de campanie. Am fost atacat cu 3 subiecte: semafoare, stații de autobuz și Pădurea Trivale. Voi […]

Citește mai mult...
TRAFIC