Începând de MIERCURI, 29.05.2024, toți copiii din cadrul unităților de învățământ din Comuna Bălilești vor beneficia, în mod gratuit, de suport alimentar în cadrul Programului Național „Masă sănătoasă”!

Primăria Bălilești a demarat procedurile de achiziție pentru suporturile alimentare oferite preșcolarilor și elevilor din Comuna Bălilești, astfel că, în urma eforturilor depuse de administrația locală și conducerea unităților școlare, primarul Victor-Cătălin Turturică anunță că procedurile de achiziție au fost finalizate, a fost semnat contractul de servicii și începând de MIERCURI, 29.05.2024, toți copiii din cadrul unităților de învățământ din Comuna Bălilești vor beneficia, în mod gratuit, de suport alimentar în cadrul Programului Național „Masă sănătoasă”.
“Suportul alimentar constă în distribuirea unui pachet alimentar cald pentru toți copiii înscriși în unitățile școlare din comuna noastră, cu excepția Grădiniței cu Program Prelungit Bălilești, care va beneficia de masă caldă tip catering, întrucât dispune de sală de mese dotată corespunzător.
Suporturile alimentare vor fi ambalate individual, în cutiuțe special create și inscripționate, astfel evitându-se contactul cu orice agent contaminator. Toate alimentele vor fi proaspete și vor fi gătite în dimineața zilei de livrare. Transportul suporturilor alimentare se va face cu mașini speciale, avizate de instituțiile abilitate în acest sens.
Sperăm ca prin acest proiect să oferim o bucurie copiilor, un suport părinților și un ajutor în creșterea nivelului educațional prin stimularea copiilor spre educație și evitarea abandonului școlar. Învățământul este extrem de important în dezvoltarea copiilor noștri astfel că, este o prioritate atât pentru administrația locală, cât și pentru conducerea unităților școlare.”, transmite primarul Victor-Cătălin TURTURICĂ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC