Încă o realizare a administrației Cristian Gentea! Lucrările de reabilitare a Colegiului ”Armand Călinescu” din Pitești au fost finalizate!

Încă o realizare a administrației Cristian Gentea! Lucrările de reabilitare a Colegiului ”Armand Călinescu” din Pitești au fost finalizate!

Lucrările de reabilitare și modernizare a Colegiului ”Armand Călinescu” din Pitești au fost finalizate. Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut astăzi o vizită la acest obiectiv împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă și cu directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. Investiția a fost finanțată din fonduri europene și de la bugetul local al municipiului Pitești (63,3%).
”A fost o perioadă destul de grea. O parte dintre elevi au fost mutați la Școala Nicolae Simonide pe perioada lucrărilor, iar acum au posibilitatea să se întoarcă acasă. Sper să și păstreze cât mai mult ce este aici. Proiectul a fost realizat cu fonduri europene, prin POR, dar contribuția de la bugetul local a fost consistentă. Dar sunt foarte încântat că a ieșit totul bine. Facem tot ce trebuie pentru copiii noștri”, a spus Cristian Gentea.
”Nicio sumă nu este prea mare când există o asemenea realizare. Sunt legat sentimental de această zonă în care am copilărit. Liceul arată într-un mod excepțional acum. Niciun efort nu este prea mare pentru copiii noștri dacă ne dorim cu adevărat o țară care să arate mai bine în viitor.”, a declarat Ion Mînzînă.
”Proiectele merg ca pe roate în Argeș și în municipiul Pitești. Eu vreau să îi felicit pe toți cei implicați, mai ales că la acest proiect vorbim despre o contribuție destul de însemnată, ceea ce demonstrează implicarea administrației în actul educațional. Așteptăm cu interes și bucurie și alte proiecte de succes din Pitești și din Argeș.”, a declarat Liviu Mușat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC