Georgel Mădulărea, candidatul PSD pentru Primăria Câmpulung!

PSD Câmpulung l-a desemnat astăzi pe Georgel Mădulărea pentru funcția de candidat la Primăria Câmpulung. Georgel Mădulărea este președinte al PSD Câmpulung și un om de afaceri cunoscut și apreciart de întreaga comunitate.

La eveniment au participat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae și vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU.

“Georgel Mădulărea are toată susținerea noastră. Știm că se bucură deja de aprecierea câmpulungenilor. La Câmpulung este nevoie de construcție, de dezvoltare, iar acest lucru nu poate fi realizat decât de echipa PSD. Îl felicit pe domnul Mădularea și îi urez succes! Îi doresc să fie un învingător pentru #Câmpulung și pentru câmpulungeni așa cum sunt în localitățile lor toți cei care fac parte din echipa PSD Argeș!”, a declarat Ion Mînzînă.

Eu știu că întotdeauna #munca stăruitoare învinge totul. Ne dorim să muncim împreună pentru a reda măreția Câmpulungului. Să deblocam dezvoltarea Câmpulungului, așa cum am deblocat și bulevardul Pardon! Cred că cel mai important este sa redăm speranța, iar pentru echipa #PSD asta înseamnă fapte, susținere, viziune. Venim în fața câmpulungenilor cu Georgel Mădulărea, unul de-al lor: un om bun, un om respectos, săritor, care știe să fie aproape de fiecare cetățean. Toate aceste calități, îmbinate cu forța echipei județene a PSD ne dau încredere că putem reda măreția Câmpulungului. Echipa PSD poate transforma speranța în certitudinea de dezvoltare a Câmpulungului”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

Sunt onorat să fiu candidatul PSD, cel mai mare partid din România și din Argeș. Le mulțumesc colegilor din PSD pentru încrederea pe care o au în mine! Sunt un om care cunosc foarte bine problemele Câmpulungului. Aici muncesc, aici trăiesc, aici m-am născut, sunt zilnic în oraș, un oraș care acum, din păcate, este blocat. Sunt convins însă că vom putea mișca lucrurile în direcția bună la Câmpulung, mai ales cu sprijinul Consiliului Județean, al parlamentarilor noștri și al echipei guvernamentale. Avem oamenii potriviți și soluțiile cele mai bune pentru a dezvolta Câmpulungul!”, a declarat Georgel Mădulărea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC