Gentea: Încurajăm transportul eco și am făcut pași mari, în acest mandat, pentru dezvoltarea infrastructurii necesare!

Piteștiul se aliniază tot mai mult dezideratelor de protecție a mediului și asigură tot mai multe facilități posesorilor de mașini electrice.
De la an la an, Piteștiul se aliniază tot mai mult dezideratelor de protecție a mediului și asigură tot mai multe facilități posesorilor de mașini electrice.
✅️ 10 stații pentru vehicule electrice, fiecare cu câte 2 puncte de încărcare, au fost date în folosință în zona Bowling, pe str. Costache Negri.
✅️ 600.000 de euro a fost valoarea acestui proiect, din care 380.000 de euro au reprezentat fonduri nerambursabile, obținute prin AFM.
✅️ 1 post de transformare a fost realizat pentru asigurarea funcționalității stațiilor.
✅️ 1 Aplicație mobilă pentru stațiile de încărcare – ELMotion este disponibilă utilizatorilor, atât prin Google Play, cât și prin App Store.
✅️ Alte 13 stații de încărcare vehicule electrice urmează a fi realizate printr-un contract de finanțare semnat cu AFM, a cărui valoare nerambursabilă este de peste 480.000 de euro.
Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună
!”, transmite Cristian Gentea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC