Gentea: Guvernul României a aprobat memorandumul privind finanțarea stadionului din Trivale! Începem construcția!

”Am promis un stadion nou Piteștiului, un stadion care va dăinui și va duce mai departe numele lui Nicolae Dobrin!”, anunță primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.
De astăzi, acest vis începe să se construiască!

Guvernul României a aprobat memorandumul privind finanțarea stadionului!

”Începem construcția!

3 ani de muncă devin realitate: proiecte, sute de documente, zeci de drumuri la București, etape legislative, lucrări de demolare, licitații, contestații, victorii juridice.
Am avut mult timp un gust amar văzând cum sperau – cu atâta bucurie! – anumiți oameni că vom eșua!

Frământați de propriile frustrări, neputințe sau calcule electorale, nu au înțeles nicio clipă că doar Piteștiul este cel care câștigă din acest proiect! Și va câștiga zeci de ani de aici înainte, mai presus de administrațiile și oamenii care îl conduc!

Toate încercările au meritat, însă, pentru că Piteștiul trebuie să rămână mândru!
S-au dus toate grijile, toate nopțile albe și toată amărăciunea!

Numele lui Dobrin va dăinui pe una dintre cele mai moderne arene sportive din România și sunt mândru de bifarea acestei reușite. O reușită a întregului oraș!

Vom avea primul stadion din România cu consum de energie zero la meciuri, totul grație unor panouri fotovoltaice și pompe de căldură de ultimă generație.

Va putea găzdui inclusiv meciuri de Liga Campionilor sau Europa League, având nivel de omologare UEFA 4.

Construim un complex sportiv de ultimă generație, pe 5 niveluri, cu 15.200 de locuri. Toate tribunele viitorului stadion din Pitești vor fi acoperite.

Acesta, va avea în structura sa, săli de recuperare şi de antrenament, cabinete medicale şi antidoping, sală de forţă şi două saune.

Parcarea stadionului va avea în jur de 500 de locuri, dintre care 20 vor fi doar pentru mașini electrice.

În cadrul viitorului complex sportiv va fi amenajat și Centrul de copii și juniori al FC Argeș
Felicitări, Pitești!
Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC