Florin Frătică, candidatul AUR la Primăria Căteasca, a adus mii de oameni la prima ediție a Târgului de Florii din Căteasca

Ieri, în ziua marei sărbători a Duminicii Floriilor, comuna Căteasca a fost gazda primei ediții a Târgului de Florii, organizat de către Florin Frătică, candidatul AUR la primăria localității. Mii de locuitori din comună și din zonele înconjurătoare au participat la acest eveniment deosebit, bucurându-se alături de prieteni, familie și de Florin Frătică într-o atmosferă plină de voie bună.

La eveniment au fost prezenți și colegii de partid ai lui Florin Frătică, printre care se numără Argentina Culcuș din Mioveni, Gabi Vasilescu din Topoloveni, Alin Rainea din Rociu, Codruț Prodănel din Cocu, alături de alți membri AUR. Atmosfera a fost încălzită și mai mult de prezența unor nume sonore ale showbiz-ului românesc, printre care Vali Vijelie, Axinte de la Vacanța Mare, Ionuț Dolănescu, Nicu Albu, Iulia Jianu, Aurel Moga, Mariana Stan, care au întreținut publicul cu momente artistice de excepție.

Apogeul serii a fost atins în momentul în care Vali Vijelie a urcat pe scenă, iar numărul celor prezenți la Căteasca a fost impresionant, depășind cifra de 3000 de persoane.

Florin Frătică a avut și el momentul său pe scenă, adresând un scurt mesaj de mulțumire și promițând locuitorilor din Căteasca că acest târg va deveni o tradiție anuală, în cazul în care va fi ales primar al localității. De asemenea, el a prezentat lista de consilieri din partea AUR.

George Simion, liderul AUR, a promis o ambulanță pentru comună, în cazul în care candidatul AUR va câștiga alegerile locale.

Pe lângă atmosfera festivă și momentele artistice, participanții au avut parte și de o varietate de delicii culinare, precum mititei, cârnăciori, pește la grătar, costiță, fasole cu varză murată și multe altele, contribuind la reușita deplină a acestui eveniment de amploare în comuna Căteasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC