Florin Frătică aduce argumente privind slaba administrație Liviu Năstase la Căteasca: ”Se putea mult mai mult!”

Așa cum v-am informat, Florin Frătică, candidat al AUR la Primăria Căteasca, a semnalat faptul că a fost realizat un acostament al unui drum doar până în dreptul proprietății președintelui PSD Căteasca, în condițiile în care proprietatea imediat următoare este sediul AUR Argeș. Primăria Căteasca a răspuns sesizării afirmând că lucrarea este în curs de realizare și are termen 30 aprilie, data până la care firma constructoare va realiza și acostamentele.
”În legătură cu acostamentul realizat în fața proprietății lui Pătru Dorel șef district drumuri Călinești, acostamentul a fost realizat de el și tatăl său fără contribuția primăriei.”, arată Primăria Căteasca.

”Dragul meu Nastase, amândoi știm prea bine ca nu se pot face lucrări pe domeniul public fără autorizație de construcție. De restul nu discutăm… Bravo lui că a făcut singur ce trebuia să facă alții. Mâine o să mi aduc și eu o mașină de griblură și o să fac acostamentul. Aș vrea să văd tot atâta bunăvoința din partea ta”, este replica lui Florin Frătică.

Criticile lui Frătică au vizat și alte investiții, inclusiv faptul că se bate pasul pe loc privind podul de la Căteasca. Iarăși Florin Frătică a primit replică de la Primărie, dar are argumentele la el.

”Felicitări pentru investițiile făcute de administrația comunei Cateasca, dar mie mi se pare – și spun asta din experiență – că aceste investiții ar trebui făcute de la începutul până la sfârșitul celor 4 ani de mandat. Toată lumea știe că se fac investiții înainte de alegeri și mi-ar fi plăcut ca șeful administrației locale să se laude în fiecare moment al acestor 4 ani. Încă o dată respect pentru ce a realizat bun administrația locală, deși foarte târziu. Se putea mult mai mult.”, transmite Florin Frătică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC