Cristian Gentea: Vă aștept duminică, 9 iunie, la vot!

Cristian Gentea, mesaj adresat piteștenilor, înainte de votul din 9 iunie:
„Dragi piteșteni,
Se încheie în curând o nouă campanie electorală.
Eu prefer să o cataloghez ca pe o nouă competiție de proiecte și de încredere.
Mi-am propus – în ultimele două luni – să vă prezint, zi de zi, pas cu pas, domeniu cu domeniu, nu seturi de promisiuni și panoplii de sloganuri pompoase. Ci doar ceea ce AM RELIZAT DEJA, în trei ani și jumătate, pentru Pitești.
Am pornit la acest drum promițându-vă că sunt om de cuvânt, un primar de cuvânt. După un mandat, merg mai departe cu fruntea sus și vin în fața dumneavoastră mulțumindu-vă pentru încredere și afirmând, cu tărie, că suntem o forță împreună!
Am demonstrat-o toți laolaltă, în ultimii trei ani și jumătate, în care Piteștiul a atras cele mai multe fonduri europene din istoria sa ca municipiu, în care am prioritizat investițiile în educație și infrastructură, în care am bifat ca realizat transportul metropolitan, în care am reușit să construim împreună cea mai corectă și mai transparentă relație primar – cetățeni.
Am încercat din răsputeri, muncind mult, cu pasiune și determinare (uneori până la epuizarea echipelor care s-au încumetat să îmi rămână alături) să mă țin de angajamentele făcute în fața dumneavoastră.
Am construit proiecte, am obținut finanțări de sute de milioane de euro și am declanșat cea mai accelerată creștere din istoria administrativă a municipiului, transformând Piteștiul într-un model de bună practică, în regiune și în România.
Într-un oraș frumos, viu, cu o infrastructură din ce în ce mai modernă, cu un aspect din ce în ce mai îngrijit, cu oportunități din ce în ce mai bune de educație și dezvoltare.
A fost mult? A fost puțin? Dumneavoastră sunteți cei care au dreptul și puterea de a decide. Eu pot spune doar că dorința de a performa – a mea, ca primar, și a echipei pe care am avut-o alături – s-a materializat în următoarele rezultate cuantificabile:
▼Bugetul Municipiului Pitești în anul 2024 – 1.089.932.000 lei;
▼ Creștere a bugetului Municipiului Pitești: 115% față de anul 2021;
▼2024 – primul an în care cheltuielile de dezvoltare reprezintă 54% din total buget, respectiv 584.082.000 lei;
▼ Venituri din fonduri nerambursabile: cu 465% mai mari față de anul 2021;
▼ Cheltuieli de dezvoltare (pentru investiții): cu 270 % mai mari față de anul 2021;
▼ Investiții pentru învățământ: cu 722% mai mari față de anul 2021;
▼ Investiții în servicii pentru cetățeni: cu 125% mai mari față de anul 2021.
Acesta este mandatul meu. Acesta a fost angajamentul meu și nimic nu ne va opri, pe mai departe, să poziționăm Piteștiul acolo unde îi este locul în România!
Vă aștept duminică, 9 iunie, la vot!
Pentru că această energie pe care municipiul nostru o are vine din dorințele dumneavoastră transformate în realitate de o administrație orientată spre rezultate!
Vine din munca noastră împreună! Din puterea comunității și din determinarea primarului! Din coeziunea între numeroasele nevoi edilitare și capacitatea unei echipe de consilieri de a le susține și de a le satisface, prin proiecte concrete!
O astfel de echipă vă propun, cea mai consistentă și mai performantă din toate câte sunt pe listele electorale! Un astfel de primar îmi propun să fiu în continuare: unul care luptă zi de zi pentru transformarea Piteștiului!
Vă mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!”
Material realizat de către Contra Atac Media Online SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Euro2024 se vede live, la Mioveni!

Euro2024 se vede live, la Mioveni! Începând de luni, 17 Iunie, toate meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal Euro2024 se vor putea urmării live, pe mega ecranul LED, montat în Centrul Civic. Pentru spectatori vor fi aduse și bănci. “Vă așteptăm să vizionăm împreună meciurile și să ne susținem echipa favorită! Hai România!”, transmite […]

Citește mai mult...

Film reproiectat, la Cinema București

Film reproiectat, la Cinema București Duminică, 16 iunie, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Brâncoveanu. Ecce Homo”, regizat de Dan Pița, în rolurile principale fiind Constantin Pușcașu, Daniela Nane, Dorel Vișan, Claudiu Bleonț, Marius Bodochi și Marius Stănescu. Bazat pe un controversat caz real! Prețul unui bilet la […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Minciuna are picioare nu scurte, ci foarte scurte!

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, “N-am jignit și n-am răspuns la niciun atac în campania electorală! A venit însă momentul să insist în a-i informa pe piteșteni, cei care n-au avut informații sau au fost intoxicați cu teme false de campanie. Am fost atacat cu 3 subiecte: semafoare, stații de autobuz și Pădurea Trivale. Voi […]

Citește mai mult...
TRAFIC