Cristian Gentea: La mulți ani, dragii mei piteșteni!

Astăzi este Ziua Piteștiului, ocazie cu care primarul Cristian Gentea transmite un mesaj pentru toți piteștenii.

”La mulți ani, dragii mei piteșteni!

Am înțeles din prima mea zi de primar că orașul sunteți dumneavoastră, că nu pot greși dacă ascult cu atenție inima cetății!

Prin urmare totul vi se datorează și meritați toate felicitările dacă Piteștiul este în ultimii ani în toate topurile în ce privește calitatea vieții!

Așadar, astăzi vă încurajez să vă simțiți mândri de identitatea noastră colectivă, să vă bucurați de frumusețea și caracterul orașului nostru, să îi credeți pe cei care ne sunt oaspeți și ne spun că avem unul dintre cele mai ospitaliere, curate și cochete comunități din sudul României!

Împreună am devenit o comunitate puternică și apreciată, pregătită să înfrunte orice provocare și să sărbătorească orice reușită!

Pentru tot ceea ce este Piteștiul astăzi și pentru ceea ce va deveni, vă mulțumesc!

Ale dumneavoastră, ale tuturor, sunt meritele poziționării pe care am obținut-o în ultimul mandat, la nivelul municipiilor din România!

Urcăm, pas cu pas, în topurile naționale!

Piteşti: Excelenţă în susţinerea şi promovarea antrepenoriatului în cercetare
AN 2024 | SURSA: Gala Cercetării Româneşti

Pitești: locul I la parcări publice rezidențiale – 37.429 locuri (urmat de Oradea, cu 20.000 locuri şi Piatra Neamț, cu 18.774 locuri)
AN 2023 |SURSA: Analiză Vegacomp – top orașe medii

Pitești: locul II la parcări pentru persoanele cu dizabilități – 1.518 locuri (urmat de Brașov, cu 1816 şi Craiova, cu 1402 locuri).
AN 2023 | SURSA: Analiză Vegacomp – top orașe medii

Piteşti: locul III (alături de Timișoara, Oradea, Constanța) la transparența bugetelor publice, din 109 municipii.
AN 2023 | SURSA: Analiză Funky Citizens
Acesta este Piteștiul cu care ne mândrim!
Mulțumesc pentru încredere!
Suntem o forță împreună!”, transmite Cristian Gentea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...

Insule ecologice la Curtea de Argeș

Primăria Curtea de Argeș a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare pentru insulele ecologice, iar Ministerul Energiei a acceptat spre finanțare proiectul „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”. „A fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 2.458.766 lei pentru proiectul „Construirea de insule ecologice digitalizate în Municipiul Curtea de […]

Citește mai mult...
TRAFIC