Cristian Gentea: A susține nu înseamnă a fi huligan! A iubi o echipă nu presupune violență, grobianism și rușine publică!

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, este revoltat de o situație generată după meciul de baschet dintre echipa din Pitești și Rapid.

”Aseară, târziu, am aflat cu stupoare că – după superba victorie la baschet și extraordinara mobilizare a piteștenilor (3700 de spectatori prezenți în Pitești Arena!) – un grup de huligani, așa ziși „membri ai galeriei”, au generat o altercație cu delegația echipei Rapid și l-au lovit pe antrenorul Tudor Costescu! Rușinos!
Sunt, cel mai probabil, aceiași indivizi care înjură nonstop la toate tipurile de competiții și care au ajuns inclusiv în atenția FRF, ca o rușine pentru Pitești!

Noi, piteștenii, nu suntem așa!

L-am sunat imediat pe antrenorul Tudor Costescu, l-am întrebat în ce mod pot ajuta și mi-am cerut scuze, de o mie de ori, pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi cer, de asemenea, scuze, în mod public, clubului Rapid București!
Situația este cu atât mai rușinoasă cu cât eu am fost cel care, printr-o discuție cu Tudor Costescu, i-am rugat pe sportivii rapidiști să inversam datele de joc, pentru că, în perioada 2-6 aprilie, când trebuia sa jucam acasă cu Rapid, găzduim la Pitești Arena Campionatul European de Jiu-Jitsu.

Tudor Costescu și clubul Rapid au fost de acord imediat, antrenorul Rapidului felicitându-ne că aducem astfel de evenimente în orașul nostru. Un antrenor care aseară a plecat, cu sânge pe corp, din Pitești!
Îmi este greu să procesez de ce s-a întâmplat și consider că oamenii legii trebuie să trateze aceste situații cu toată seriozitatea și în cel mai drastic mod. Îmi propun să discut aplicat acest lucru cu reprezentanții Poliției și ai Jandarmeriei, astfel încât indivizii de aseară și alții ca ei să își suporte consecințele vandalismului lor, nu doar să braveze cu el!

A susține nu înseamnă a fi huligan! A iubi o echipă nu presupune violență, grobianism și rușine publică!
Iar indivizii respectivi asta generează! Ei fac de rușine Piteștiul, spiritul unei comunități fair-play, conceptul de sport și pe fiecare dintre dumneavoastră, care iubiți acest oraș și echipele sale!
Piteștiul este un altfel de oraș și trebuie să demonstrăm asta zi de zi!”, a anunțat Cristian Gentea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC