Consiliul Județean Argeș premiază EXCELENȚA!

Consiliul Județean Argeș premiază EXCELENȚA!

Consiliul Județean Argeș organizează ”Gala Excelenței în Argeș” – ediția 2024, eveniment dedicat personalităţilor argeșene care, prin activitatea ştiinţifică şi profesională, s-au remarcat în domenii de referință în cursul anului 2023, contribuind în mod esenţial la prestigiul județului Argeș.

Vor fi acordate premii în 10 domenii de activitate: educație și științe, sănătate, cultură și arte, social, sport, tineret, turism, mediu de afaceri, mass-media și mediu public. De asemenea, pot fi acordate Premii speciale de „Merit pentru întreaga activitate” și Premiul de Înaltă Apreciere – ,,Ambasadorul Argeșului”.

Candidaturile pentru premiere se depun până la data de 15 martie 2024, prin completarea formularului de înscriere, astfel:

personal, la registratura Consiliului Județean Argeș (Municipiul Pitești, Piața Vasile Milea, nr.1) sau

on-line, la adresa de e-mail: birou_presa@cjarges.ro

Candidaturile vor fi evaluate, selectate și votate de Juriul format din specialiști din domeniile de referință menționate în Regulamentul „Galei Excelenței în Argeș” – 2024. Pentru ca un candidat să se înscrie în competiţie trebuie să îndeplinească criteriile și condițiile de premiere prevăzute în Regulament.

În vederea depunerii candidaturilor, regăsiți Formularul de înscriere și Regulamentul privind organizarea și desfășurarea „Galei Excelenței în Argeș”- 2024 pe site-ul Consiliului Județean Argeș, www.cjarges.ro, la secțiunea Evenimente / Gala Excelenței în Argeș – 2024 sau accesând linkurile:

Formular de înscriere: https://www.cjarges.ro/…/2ea883f3-e6b2-4c14-a2d9…

Regulament: https://www.cjarges.ro/…/6f5d9f7b-ca80-4fe2-8517…

Ceremonia de decernare a premiilor se va desfășura în data de 28 martie 2024, ora 18.00, la Teatrul ,,Alexandru Davila” Pitești.

One thought on “Consiliul Județean Argeș premiază EXCELENȚA!”

  1. Este o initiativa laudabila a Consiliului Judetean Arges de a premia excelenta in diverse domenii de activitate. Este important sa recunoastem si sa apreciem sacrificiul si dedicarea personalitatilor argesene care contribuie la dezvoltarea judetului prin munca si realizari de exceptie. Sunt impresionat de lista impresionanta de categorii in care se vor acorda premii si sunt sigur ca procesul de evaluare va fi unul riguros si corect. Pentru cei care indeplinesc criteriile, ii indemn sa completeze formularul de inscriere si sa ia parte la aceasta competitie deosebita. Felicitari si multumiri pentru toti cei implicati in organizarea acestei Gale a Excelentei in Arges!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC