Cine orchestrează atacurile media, prin informații false, asupra primarului Gentea? Cine vrea să facă praf FC Argeș?

Pe principiul găunos „nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită” , unele televiziuni îl scot pe Gentea vinovat pentru jocul prost al fotbaliștilor de la FC Argeș . Nu mai contează că Piteștiul nu ar mai fi avut o echipă de fotbal dacă actualul primar Cristian Gentea nu se implica cu toată energia, nu mai contează că simbolul alb violet ar fi rămas doar o amintire dacă primarul Gentea nu intervenea în preluarea echipei, tot ce contează pentru unii e să-l atace pe primar fie la comanda cuiva, fie dintr-o ignoranță dusă la maximum.

Și știm cu toții că unele organe de presă națională nu mai țin cont de nicio deontologie profesională, nu mai respectă nicio normă de jurnalism, aruncând în spațiul public informații neverificate și făcute după interesul unuia sau al altuia. Nu este pentru prima dată când primarului Cristian Gentea i se aduc acuzații în presa națională nefondate, nereale, neverificate. Un nou atac a fost lansat acum de unele televiziuni naționale, într-o notă de un ridicul absolut și cu ricoșeu direct către FC Argeș, căci știm cu toții că fără Cristian Gentea, FC Argeș rămânea o amintire .

De altfel, primarul Cristian Gentea a dat explicațiile cu privire la informațiile tendențioase apărute la unele televiziuni naționale, explicații care vin să întărească suspiciunea cu privire la faptul că pe lângă lipsa de profesionalism a unor ziariști din presa națională, ar putea fi și o comandă a unora care, neavând nicio reușită personală îi atacă pe cei care fac ceva pentru Piteștiul nostru.

„Asa cum ați văzut, deși de aproape două luni nu merg la meciurile disputate pe teren propriu de FC Argeș, deși nu comentez nimic, eu sunt de vină pentru tot, așa cum încearcă să vă convingă anumite posturi naționale de televiziune!

Aseară, cei de la unul dintre aceste posturi TV au atins limita maximă a ipocriziei: Gentea este de vină pentru înfrângerea de la Craiova, pentru că, după uriașa victorie de la Botoșani, i-a obosit pe jucători, pentru 30 min la Primăria Pitești, la ora 4 dimineața, unde i-a lăudat și le-a spus că este normal ca cea mai mare parte din banii din drepturile de televizare să meargă către ei.

Nimic despre gafa impardonabilă de aseară a lui Latovlevici, despre prestațiile lamentabile ale lui Greab sau Boldor, toate sesizate de Prepeliță!

Nimeni nu spune că actuala structură a FC Argeș este una tip Asociație Club Sportiv, unde Primăria Pitești are 99% din acțiuni, iar primarul trebuie să se implice ca banul public să fie cheltuit cu cap!

Nimeni nu își amintește că Gentea, pe atunci consilier local, a fost cel care s-a ridicat în CL și i-a convins pe toți să aprobe suma cu care au fost cumpărate brandul, stema și palmaresul, iar primarul de la acea vreme a spus imediat după vot: „este o zi istorică pentru FC Argeș!!!”!

Nimeni nu își mai amintește că am stat alături de această echipa de când era în Liga 4, că am susținut toți antrenorii: Neaga, Schumacher, Dică, Eftimie, Săndoi, Badea, Moșteanu, Eduard, Paul Ciobanu!

Nimeni nu își mai amintește că eu sunt cel care l-a adus pe Prepeliță, în 30 secunde, pe Strada Mare, ca jucător la FC Argeș sau ca antrenor, fără nicio experiență, la această echipă!

Nimeni nu își amintește că eu l-am adus pe Jean Vlădoiu ca manager general, pe o perioadă de 4 ani (!!!), adică exact durata mandatului meu, pentru că am avut încredere în el!

Nimeni nu își amintește câți bani am adus din sponsorizări pentru această echipă!

Acum, singurul vinovat pentru tot este primarul!

Eu am o singură reacție: la FC Argeș suntem toți o FAMILIE!

Vrem performanță, iar eu susțin asta de mai bine de 3 ani!

Avem posibilitatea să ne clasam cât mai bine în play-off și să jucăm măcar finala Cupei României!

Concluzionând, susțin total tandemul Prepeliță-Vladoiu, am discutat cu amândoi zilele trecute despre strategia de viitor!

Nu am înțelegeri cu nimeni și vreau doar să-i mulțumim pe piteșteni!

Este singurul deziderat al meu!

Și, în curând, veți vedea cu toții că drumurile mele frecvente la București, la diverse ministere, vor da roade!

Atât în ceea ce privește terenul din jurul actualului stadion, cât, mai cu seamă, noul stadion „Nicolae Dobrin”.

Toți veți fi mândri, vă asigur!”, a precizat primarul Cristian Gentea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Iluminat Public de nivel european la Mioveni

Iluminat Public de nivel european la Mioveni Peste 1.300 de corpuri de iluminat existente în Mioveni vor fi înlocuite cu unele noi, cu un consum redus de energie electrică, echipate cu modul de telegestiune, sistem ce permite ca fiecare lampă să poată fi monitorizată separat și care poate gestiona în parametri optimi rețeaua de iluminat […]

Citește mai mult...

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu

Sens unic de circulație instituit în cartierul Prundu În data de 21.02.2024, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație pe aleea carosabilă dintre blocurile B8 și B9, care continuă între blocurile B7 și B9 din cartierul Prundu, cu circulație dinspre strada Horia Cloșca și Crișan. Mai exact, sensul unic […]

Citește mai mult...

Noi investiții la Muzeul Județean Argeș

La Muzeul Județean, Consiliul Județean Argeș va implementa alte două proiecte pentru reamenajarea curții interioare și pentru punerea în valoare a ruinelor Schitului Buliga, aflate în spatele clădirii, a anunțat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș. Însoțit de Sorin Ivașcu, directorul executiv al Direcţiei Strategii, Sinteze, Proiecte cu Finanţare Internaţională și de Cornel Popescu, managerul […]

Citește mai mult...
TRAFIC