Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 18-22 martie 2024, evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 18-22 martie 2024, evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Prelegerea cu tema „Viața povestitorului Ion Creangă – !”, în cadrul proiectului cultural „Biografii triste și destine tragice din istoria literară”, coordonat de criticul literar, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, eveniment care va avea loc luni, 18 martie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Opt ingrediente ale unei relații fericite”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de terapeuta și scriitoarea Corina Caltan, luni, 18 martie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Despre prieteni și prietenii în literatura română (partea I)”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Carte-mparte”, coordonat de Gabriela Georgescu, profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național “I. C. Brătianu”, marți, 19 martie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Un Nichita Universal”, în cadrul proiectului cultural “Mari iubiri ale literaturii universale”, coordonat de Raluca Hana Sandu, poetă și profesoară de limba și literatura română/engleză, marți, 19 martie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Vasile Voiculescu Prozator (II)”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Literatura Română Necanonică”, susținut de Iudita Dodu Ieremia, poetă și profesoară de limba și literatura română, eveniment care se va desfășura miercuri, 20 martie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea volumului de bune practici cu titlul „Eu, față-verso”, autoare prof. Maria Simona Mitroi și psiholog Crăița Nica, în cadrul proiectului cultural-educativ „Copii și părinți, prietenii mei”, coordonat de Maria Simona Mitroi, profesoară de educație fizică și istorie la Școala Gimnazială “Ion Pillat”, miercuri, 20 martie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Literatura, controversa dintre emoție și intelect”, în cadrul proiectului „Întâlniri culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, având-o invitată pe scriitoarea Zenovia Zamfir, promotor cultural din municipiul Râmnicu Vâlcea, eveniment care va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Detoxifiere şi frecvenţe”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, având-o invitată pe terapeuta Erzsebet Comănescu din Sibiu, eveniment care se va desfășura joi, 21 martie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Conferința cu tema „Note de Congres de la Kobe”, susținută de medicul cardiolog Adrian Tase, eveniment care va avea loc joi, 21 martie, de la ora 17:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC