Aurel Costache, Candidatul PSD pentru Primăria Mioveni!

Partidul Social Democrat (#PSD) a anunțat oficial că domnul Aurel Costache va fi candidatul lor pentru funcția de primar al orașului Mioveni. Cu o reputație solidă și o experiență vastă în domeniul administrativ și politic, domnul Costache este privit ca un lider potrivit pentru a continua dezvoltarea și prosperitatea comunității.

Experiență Solidă:
Între anii 2006 și 2020, domnul Aurel Costache a îndeplinit funcția de viceprimar al orașului Mioveni, aducând contribuții semnificative la evoluția și bunăstarea locală. Cu un palmares impresionant în administrația publică, domnul Costache este recunoscut pentru abilitățile sale de gestionare și abordarea pragmatică a problemelor comunității.

Membru Devotat al PSD:
Cu o apartenență de lungă durată la Partidul Social Democrat (PSD), Organizația Mioveni, începând cu anul 1998, domnul Aurel Costache este un susținător dedicat al valorilor și ideilor partidului. Impecabila sa reputație și angajamentul său față de oameni îl fac un candidat ideal pentru funcția de primar.

Misiunea pentru Mioveni:
Sub sloganul „Împreună pentru Mioveni”, echipa condusă de domnul Aurel Costache promite să continue munca începută pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului. Cu o viziune orientată către nevoile și aspirațiile locuitorilor, ei se angajează să pună oamenii pe primul loc și să asigure continuarea creșterii și evoluției comunității.

Cu domnul Aurel Costache în fruntea echipei, PSD Mioveni se prezintă determinat și pregătit să conducă orașul spre un viitor mai bun și mai luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC