”Au fost eroii noștri în Simfonia Lalelelor!”

Cei care cu adevărat au înflorit orașul, de Simfonia Lalelelor, care au muncit zi și noapte pentru ca rondurile cu flori și spații verzi din parcuri și Lunca Argeșului să strălucească în sărbătoare, angajații de la Salpitflor, merită toate felicitările!
Numai cine n-a lucrat pământul, n-a sădit, plantat sau îngrijit flori și spații verzi, nu știe câtă sudoare și osteneală au pus în munca lor de pregătire a unui festival de asemenea calibru.
”Muncă de Sisif, metri cubi de pământ întors și frământat, sute de mii de bulbi de lalea trecuți prin mâinile lor, milioane de răsaduri, rulouri de iarbă, ghivece cu flori, aranjamente … asta au făcut ei, muncitorii de la spații verzi și curățenie.
Au fost eroii noștri în Simfonia Lalelelor!
A doua zi, dis de dimineață, au luat orașul din nou metru cu metru, la aranjat și împrospătat, ca noi să ne mândrim că avem unul dintre cele mai curate și îngrijite municipii din România!
Pe care ne dorim să-l păstrăm așa, prin grija locuitorilor săi!
Vă mulțumim, oameni dedicați și pasionați de frumosul efemer al plantelor – fără de care nici frumusețea Orașului Lalelelor nu ar fi posibilă!”, transmite Primăria Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC