23 februarie – 10 martie 2024: Târgul de Mărțișor Pitești!

23 februarie – 10 martie 2024: Târgul de Mărțișor Pitești!

Primăria Municipiului Pitești primește cereri pentru avizul de comercializare la Târgul de Mărțisor – Pitești, ediția 2024, care se va desfășura în Piața Vasile Milea, în perioada 23 februarie – 10 martie.
Producătorii și comercianții care doresc să vândă mărțișoare și articole specifice perioadei de primăvară pot depune solicitările pentru ocuparea domeniului public până la 15.02.2024, la Primăria Municipiului Pitești.
În funcție de solicitări și de numărul locurilor disponibile, vor avea prioritate producătorii de suveniruri, precum și persoanele care au sediul firmei / domiciliul în Pitești sau în zonele limitrofe.
Tariful perceput este de 10 lei mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești.
Până în data de 16.02.2024, solicitările vor fi analizate de comisia constituită în acest scop, fiind întocmite documentele de aprobare sau respingere a solicitărilor, cu informarea comercianților.
Termenul de achitare integrală, de către comercianți, a sumelor aferente ocupării domeniului public la Târgul de Mărțișor 2024, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, la casierie sau în contul RO43TREZ04621160250XXXXX, este 21.02.2024.
În ziua de 22 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia se va stabili locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul Târgului. Doar cei care au taxa achitată pentru toată perioada târgului, 23 februarie – 10 martie, pot participa la distribuirea suprafețelor alocate pentru comerț pe domeniul public.
Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți, sunt invitați să participe, alături de comercianți, cetățeni ai municipiului Pitești, dar și reprezentanți ai presei.
Ocuparea meselor instalate în Piața Vasile Milea, conform tragerii la sorți, se va face în data de 23.02.2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală

Alina Gorghiu, presiuni politice asupra notarilor din Argeș în campania electorală În mijlocul campaniei electorale pentru alegerile locale, Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș și actual ministru al Justiției, se află sub lumina reflectoarelor pentru presiunile pe care le  exercită asupra notarilor din județul Argeș. Alina Gorghiu urmează să efectueze o vizită oficială în Argeș […]

Citește mai mult...

Cristian Gentea: Am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană

În primul mandat de primar al lui Cristian Gentea s-au făcut investiții majore de infrastructură urbană. „Prin obținerea de finanțări în cadrul unor proiecte naționale, prin demersuri insistente la autoritățile guvernamentale sau prin parteneriate solide cu mediul privat, am reușit să transformăm în realitate investiții majore de infrastructură urbană, fiecare dintre ele având un rol […]

Citește mai mult...

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI

PROGRAMUL TEATRULUI ALEXANDRU DAVILA PITEȘTI – 26 – 28 APRILIE 2024 VINERI, 26 APRILIE 2024 DRAGOSTE ȘI PROGRES Ora 19:00 – Sala Studio „Liviu Ciulei” Autor Bogdan Adrian Toma Regia Cătălin Saizescu Scenografia Cristina Ciucu Asistent regie Gabriel Gheorghe Vârsta acceptată +12 Durata spectacolului 120 min. Distribuția: Gabriel Gheorghe, Alina Diaconu, Puiu Mărgescu, Ioana Podăreanu, […]

Citește mai mult...
TRAFIC