17 mai 2024: Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești – spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

17 mai 2024: Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești – spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!
Pitești Fest 2024 a început deja, printre manifestările diverse desfășurate în cadrul sărbătorii orașului nostru numărându-se și evenimentul ce reunește pasionați de șah din întreaga țară și maeștri internaționali: Festivalul Internațional de Șah al Municipiului Pitești.
Pe lângă turneul internațional de șah rapid plus blitz găzduit de Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, festivalul include trei evenimente-spectacol, oferite publicului în Piața Primăriei Pitești: două simultane de șah și noutatea ediției acestui an – chess-boxing, o premieră pentru România!
Astăzi, 17 mai, între orele 12:00 și 15:00, se desfășoară cele trei evenimente inedite, spre deliciul iubitorilor sportului minții: un prim simultan de șah, susținut de Maestrul Internațional Manea Alexandru, urmat de cel susținut de Maestrul Internațional Baratoși Daniel, seria încheindu-se cu sesiunea de chess-boxing, performată de Maestrul Internațional Alexandru Manea.
Evenimentul este organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești și coordonat de instructorii de șah ing. Andrei Rădulescu și dr. Ovidiu Stancu, parteneri fiind: Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și S.C. „Ideal Board Games” & Beautiful Company – Bright Solution.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

stropiri

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești!

Stropiri contra dăunătorilor plantelor, în perioada 17.06-27.06.2024, la Pitești! Conform recomandărilor primite din partea Unității Fitosanitare Argeș, Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., anunță că, în perioada 17.06.2024-27.06.2024, se vor executa tratamente fitosanitare, prin stropiri cu mijloace terestre contra dăunătorilor plantelor, efectuate la arborii și arbuștii ornamentali din parcurile, grădinile publice, aliniamentele stradale […]

Citește mai mult...
Măriri de salarii pentru bugetari. Ministrul de Finanţe, anunţ

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS

Salariul minim brut pe economie creşte, nu şi contribuţiile la CAS şi CASS. Din iulie, CAS și CASS se plătesc ca pentru un salariu minim brut de 3.400 de lei, chiar dacă salariul minim brut va creşte la 3.700 de lei. Este o facilitate pe care statul o dă românilor, chiar dacă probabil că aceasta […]

Citește mai mult...

Bani pentru PUG-ul localităților din Argeș

Consiliul Județean Argeș a încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un contract de finanțare care prevede alocarea de la bugetul de stat a sumei totale de 1.449.992,50 lei pentru elaborarea şi/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităţilor şi a regulamentelor locale de urbanism în perioada 2024-2027. Pentru decontarea lucrărilor este necesară încheierea unui […]

Citește mai mult...
TRAFIC